DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYWTeioT' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Nagyon jó lett volna legyőzni a Fradit!" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Nagyon jó lett volna legyőzni a Fradit!"

2011. augusztus 12. 9:00

Az Érd hivatalos honlapja a szerdai edzőmeccs, a Ferencváros elleni hazai vereség után kérdezte a vezetőedzőt, Szabó Edinát a felkészülés jelenlegi állapotáról és a csapat további programjáról.

"Nagyon jó lett volna legyőzni a Fradit!"
- Hol tart jelenleg a felkészülés? Egyre kevesebben vagytok...
- Jó ütemben folyik a munka, nagyjából ott tartunk, ahol előzetesen elképzeltük. Az viszont tény, hogy egy-két kellemetlen esemény hátráltatott minket. Sokba került az első edzőmeccsünk, amikor Szekeres Klárának egy ártalmatlan, peches szituációban elszakadt az ujjában a szalag. Korábban kiesett László Barbara, akinek kézközépcsont törése van, pedig kirobbanó formában volt a sérülése előtt. Forognak az események légiósunk körül, nem tudjuk mi lesz az izlandi játékosunkkal Anna Ursula Guðmundsdóttirral, valamint Kovács Anna játéka is nagyon hiányzik. Ez természetesen befolyásolja az edzésmunkát is, sok minden összejött így a szezon elején. Neukum Tamás kollégám például "rengeteget fejlődött védekezésben", mert volt, hogy neki is be kellett állnia, hogy bizonyos dolgokat gyakorolni tudjunk. De nem panaszkodom, tényleg jól haladunk a lányokkal.

- Hiába "csak" edzőmeccs, nagyon küzdöttek a lányok, mindent megtettek a győzelemért!
- Nagyon szerettem volna, ha nyerni tudunk a Ferencváros ellen, ami benne is volt a meccsben. A már említett körülmények ismeretében elégedett is lehetnék, voltak pozitív dolgok, de engem csak az érdekel, hogy nyerni tudjunk. Rengetegen kijöttek már most, a felkészülési mérkőzés alkalmával. Remélem, hogy a bajnokságban is fantasztikus lesz a hangulat minden hazai találkozónkon, igazi oroszlánbarlanggá válik az érdi csarnok, és követ minket a közönség. El kell hinni a lelátón ülőknek, hogy ők lehetnek a 8. hazai ember, amihez űzni-hajtani a kell lányokat, belehajszolni őket a győzelmekbe. Különösen akkor van szükségünk a közönség segítségére, szeretetére, mikor nagy a nyomás rajtunk, vagy nem úgy jön ki a lépés a csapatnak, cserébe a mindenáron győzni akarást, azt mi garantáljuk.

- Hétvégén IV. Nyári Felkészülési Torna nemzetközi mezőnnyel, három nap alatt három mérkőzés, mire készültök ezeken a találkozókon?
- Ez nagyszerű lehetőség, hogy ilyen rangos tornán szerepelhetünk, ráadásul hazai pályán. Büszkének kell lennünk, hogy sikerült megszerveznünk ezt az eseményt, reméljük, hogy mindkét helyszínen sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésekre! A hétvégén is dolgozunk tovább, a páros és hármas kapcsolatokat igyekszünk pontosítani és javítani. Sok meccset játszunk, minden játékosunk lehetőséget kap a bizonyításra, emellett az eredményesség is fontos természetesen.

Forrás: www.etvkezilabda.hu

További hírek