DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbze2UY' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Díjazták 2010 legjobbjait | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Díjazták 2010 legjobbjait

2011. február 21. 9:37

A gödöllői Grassalkovich-kastély dísztermében február 18-án rendezték meg Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) Gáláját, melyen a 2010-es év eredményei alapján jutalmazták a sportolókat, sportvezetőket, sportorvosokat és újságírókat.

Díjazták 2010 legjobbjait
A díjazottakról az NSSZ elnöksége dönt a sportszakmai szervezetek jelölései alapján.

Az Év Sportújságírója díjat Ballai Attila, a Magyar Nemzet sportrovatának vezetője, a Magyar Kézilabda Szövetség sajtófőnöke érdemelte ki, míg Mocsai Lajos, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, az MKB Veszprém KC vezetőedzője – a kick-boxos Király István társaságában – a harmadik lett az Év Edzője választáson.

Ballai Attilának (a képen jobbra) dr. Berényi János, az NSSZ alelnöke nyújtotta át a kitüntetést

Az Év Sportolója elismerésben holtversenyben a kajakos Janics Natasa, a tornász Berki Krisztián és a kick-boxos Jároszkievicz Krisztián részesült. Az utánpótláskorúaknál az úszó Kapás Boglárka, az edzőknél Berki Krisztián trénere, Kovács István, a sportvezetők között dr. Leyrer Richárd, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, a Sportolók Egészségéért kategóriájában a magyar úszóválogatott vezető sportorvosa, dr. Kausz István lett első.

Egy sportvezető-legenda vehette át az életműdíjat: a 85 éves Bonn Ottót köszöntötték vastapssal, aki 2000-ig szolgálta a kajak-kenu sportágat.

Forrás: MKSZ

További hírek