DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZwuuCw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Veszprémben zárul a forduló | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Veszprémben zárul a forduló

2011. február 6. 14:53

A bajnokság tizenhetedik fordulójának záró mérkőzésén a Veszprém együttese fogadja a Békéscsabát. A két csapatot mindössze két helyezés, ám hat pont választja el egymástól a tabellán.

Veszprémben zárul a forduló
NB I., 17. forduló

Veszprém Barabás KC - Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE
18.00, Veszprém, Veszprém Aréna
Játékvezetők: Árokszállási Zoltán, Janáky Csaba

A jó formában lévő Békéscsabát fogadja a Veszprém Barabás KC, de az Újbuda elleni győzelem és az Érden kiharcolt döntetlen erőt adhat a hazaiaknak. Az MKB Veszprém szombati, TV-s mérkőzése miatt a megszokottól eltérően, vasárnap rendezik a Veszprém soron következő bajnoki találkozóját, a vendég a dobogóért harcoló Békéscsaba gárdája.

A folyamatos sérülések és betegségek ellenére javult a veszprémiek teljesítménye. Múlt héten hazai pályán, ha nem is jó játékkal, de hozták a kötelezőt az Újbuda ellen, egy héttel korábban viszont a sírból hoztak vissza egy pontot Érden, ami mindenképpen mutatja a csapat tartását. A Békéscsaba egy újabb nagy falat, de nem legyőzhetetlen. A vendégek a találkozó esélyesei, de ha felveszik a Barabás-lányok a kellő agresszivitást, és nem engedik el a találkozó első felében a csabaiakat, akkor lehet esély a meglepetésre.

"Az Újbuda elleni mérkőzés nem mutatott valós tükröt a játékunkról, Érden viszont fel tudtunk nőni a feladathoz. Az első félidőben nyújtott teljesítményünk lesz a mérce, abból kell merítenünk. Nem lesz egyszerű mérkőzés, a Békéscsaba nagyon magára talált, nekünk öntudatos, agresszív kézilabdát kell játszanunk, minden játékos maximális teljesítményére lesz szükség. Több válogatott kézilabdázója van a Békéscsabának, és a többiek is jó képességű játékosok, szélen nagyon erősek, és a távoli átlövésekre is mindenképpen számítanunk kell. A hét második felében már teljes létszámban edzettünk, bízom benne, hogy a betegségből visszatérők részfeladatok megoldására mindenképpen alkalmasak lesznek. Biztató, hogy az utóbbi hetekben Farkas Vera és Emberovics Míra magára talált. Ha a többiek is fel tudnak nőni a feladathoz, és a kapuban is jó teljesítményt nyújtunk, akkor partiban tudunk lenni" – mondta Gyurka János, a VBKC mestere.

Forrás: www.veszprembarabaskc.hu

További hírek