DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYCDZvb0' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Továbbra is türelem kell" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Továbbra is türelem kell"

2010. szeptember 30. 8:04

A bajnoki menetelést az élvonal újonca, az UKSE Szekszárd ellen folytatja a DVSC, méghozzá csütörtökön, az előzetesen kiírt időponthoz képest egy órával hamarabb, 17 órától csapnak össze a felek a Hódos Imre Sportcsarnokban.

"Továbbra is türelem kell"
NB I., 5. forduló

DVSC-KORVEXUKSE Szekszárd
17.00, Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok
Vezeti: Szegedi Zsolt, Unyatinszki Tamás

A szekszárdiak számára eddig nem igazán sikerültek a meccsek, hiszen négy vereséget szenvedtek, talán ennek is tulajdonítható, hogy egy montenegrói átlövővel erősítettek, és Milena Vranes éppen a cívisvárosban mutatkozik be új csapatában.

Köstner Vilmos, a DVSC vezetőedzője elmondta, nem becsülik le az ellenfelet, éppen ezért mindenkitől teljes koncentrációt kér majd a mérkőzésen. A szakvezető a tervek szerint minden játékosnak lehetőséget kíván adni a bizonyításra, s reméli, hogy közönségszórakoztató teljesítménnyel és nagy arányú győzelemmel rukkolnak elő a lányok.

Kovács Jenő rendkívül kemény két hetet vezényelt csapatának, kisebb mini alapozás zajlott az elmúlt napokban. Az együttes több alkalommal nézte végig az eddigi bajnoki mérkőzéseit, és gyűjtötte össze a tapasztalatokat.

„Továbbra is türelem kell, hogy a kudarcokat fel tudjuk dolgozni, és ami még fontosabb, hogy a vereségekből tudjunk tanulni. Ugyanakkor reálisan kell látni a mérkőzéseket és a teljesítményeket, mert a mai magyar NB I-ben a küzdelem csak a játék alapja. A tudás, a pályán nyújtott teljesítmény ami az eredményt hozza, és ez igaz a csapat korábbi húzóembereire is”- vélekedik az eddigi produkcióról Kovács Jenő vezetőedző.

Horváth Szimonetta, a szekszárdiak csapatkapitánya a mérkőzést követő napon utazik Székesfehérvárra, hogy orvosával konzultájon: térdműtéte időpontját tűzik majd ki. Szimonetta hosszú ideje térdproblémákkal küzd, a beavatkozást hónapok óta halasztgatja. Igaz, kisebb betegséggel, és sérüléssel Vranes és Kopecz is kínlódik, de leigazolásukkal remélhetőleg sikerül Horváthot tehermentesíteni, így végre sor kerülhet az operációra. Pechjére az irányító egy másik kellemetlen sérülést is „begyűjtött”. A tegnapi edzésen eltörött az orra, ennek ellenére csütörtökön, Borbásék ellen biztosan pályára lép.

A DVSC-KORVEXUKSE Szekszárd bajnoki összecsapást csütörtökön 17 órától a Hajdú Online ÉLŐben közvetíti.

Forrás: www.dvsckezilabda.hu; www.ukse.hu

További hírek