DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYWfjjOP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szabad az út a Szekszárd előtt | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szabad az út a Szekszárd előtt

2010. július 16. 15:41

Az MKSZ illetékes bizottsága tegnap éjfélig adott haladékot a HNKC együttesének, hogy pótolja nevezési hiányosságait. Ma reggelre aztán a döntés is megszületett, az UKSE Szekszárd léphet a Csongrád megyei alakulat helyére.

Szabad az út a Szekszárd előtt
A klub tizenöt éves történetének egyik legsikeresebb eseményeként értékelte a bejelentést Varga Jenő ügyvezető:

"Sokan szerettük volna, és nem csak a klubon belül, hogy kerek évfordulónkat többek közt így tegyük emlékezetessé. Köszönöm mindenkinek, aki az elmúlt évek során ebből kivette a részét. Bízom a sikerben, sokat dolgoztunk érte, és örülök, hogy élvezzük Szekszárd város polgármesterének a támogatását is. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű feladat, de igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a jövőre is a legmagasabb osztályban szerepeljünk.

Számítunk mindenkire, akinek szintén ez a célja, mindazokra, akik eddig támogattak bennünket, és természetesen azokra az új szponzorokra is, akik látnak fantáziát NB I-es szereplésünkben. Remélem az első mérkőzésen telt ház előtt fogadhatjuk az elmúlt évek legsikeresebb magyar csapatát, és játékunkkal jó alapot teremthetünk a folytatásra” – mondta Varga Jenő.

Forrás: www.ukse.hu

További hírek