DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY2tH1Ub' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szabó Edinával (is) erősít az Érd | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szabó Edinával (is) erősít az Érd

2010. június 3. 11:38

Magyarországon egyedülálló páros irányítja az ősztől NB I-es Érdet, ugyanis Németh Helga másodedzőként vállal szerepet, a vezetőedzői posztot pedig Szabó Edina tölti be.

Szabó Edinával (is) erősít az Érd
A keret megerősítése mellett természetesen elsődleges feladat volt a legjobbak Érden tartása is. Megyes Ildikó, és az ifjúsági korú Schneck Réka a kapuban próbálják továbbra is az ellenfelek kísérleteit megakadályozni. Két fiatal érdi lány, Török Petra és László Barbara az első osztály küzdelmeiben is részt vehet. Az előző idény legjobb akciógól-lövői, Gyetván Krisztina és Balog Beáta is itt kezdi az őszt. Továbbra is érdi mezben láthatjuk az egyre jobb formába lendülő Pádár Margót, a tarthatatlan Őri Cecíliát és a szurkolók kedvencét, Németh Helgát.

Fél csapatnyi érkezőről is beszámolhatunk. Két kapus és hat mezőnyjátékos viseli augusztustól az érdi mezt.

Először is a két kapus. Egyikük a sokat dicsért, az Érd ellen minden alkalommal parádésan szereplő, a Győr felnőtt csapatában is már többször bizonyító, és így BL-ezüstéremig jutó Oguntoye Viktória.

Tavaly nyáron Léderer Ákos talán az ő nevét üvöltötte a legtöbbször, ezután az Érd TV lehet majd hangos a védéseitől, náluk folytatja pályafutását a junior válogatottal ezüstérmet szerző Janurik Kinga.

Egyetlen poszt volt idén, amelyre csupán egy játékos volt, mégpedig a beállós, ezt a problémát most nem más, mint Kisfaludy Anett érkezése orvosolja. Húsz évesen nem panaszkodhat karrierje alakulására, mert rá mindaz elmondható, ami a két kapusra, ugyanis bajnoki címek mellett BL- és junior Eb-ezüstöt is szerzett.

Több NB I-es csapatban is megfordult az irányító, egyetlen alkalommal játszott már az Érd ellen is. Bizonyára jó benyomást tett a vezetőkre azon a kupamérkőzésen Wolf Alexandra, aki Hódmezővásárhelyről érkezik.

Wolf Alexandra csapattársa, ráadásul szintén junior válogatott játékos érkezik a jobbszélre. Budapesten kezdett kézilabdázni, és három esztendei vidéki élet után tér vissza a főváros közvetlen közelébe Tamás Krisztina.

Velük ellentétben nem költözik messzire az utóbbi két évben Újbudán szereplő balszélső, Burai Edina, aki idén májusban, csapattársával, Janurik Kingával az NB I/B Keleti csoportjában bajnoki címet szerzett.

Ugyanebben a bajnokságban, csak a Főgáz-Gázművek MTE csapatában játszott Ferencz Judit, ahol balátlövőként 130 gólt szerzett.

Újkígyóson fedezték fel, négy évet töltött Békéscsabán, Érden pedig az egyik legfiatalabb lesz a felnőtt keretben Kovács Anna, aki sokat tanulhat a nagy elődtől a jobbátlövő posztján.

Forrás: ÉTV-Érdi VSE

További hírek