DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYO2WOCi' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szalaival erősít a Siófok KC | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szalaival erősít a Siófok KC

2010. május 10. 16:36

Megvan a Siófok KC első igazolása a következő szezonra, a klub ugyanis a hétfői nap folyamán kétéves kontraktusban egyezett meg a DVSC-KORVEX együttesétől távozó Szalai Babettel.

Szalaival erősít a Siófok KC
A húsz esztendős, körmendi születésű fiatal játékos balszélső poszton vethető be, s 1999-ben kezdett kézilabdázni a Körmendi Dózsa MTE együttesében. Szalai Babett 175 cm magasságú, illetve 55 kilogramm súlyú. Pályafutása kezdete óta nagy tehetségnek, nagy ígéretnek tartották, s tartják a mai napig is, így nem meglepő, hogy villámgyorsan lecsapott rá a Győri Audi ETO, s 2004-ben szerződtette. A "Babi" becenévre hallgató ifjú kézilabdázó egészen az elmúlt évadig szolgálta a Rába-parti klubot, majd 2009. augusztusában átette székhelyét a DVSC-KORVEX kötelékébe. A Hajdúságban kapott ugyan szerepet a felnőttek között, de jobbára az ifjúsági csapatban edződött, így ebből a szempontból nem meglepő, hogy a felek közös megegyezéssel szerződést bontottak egymással május 15-ei hatállyal. A váltás mellett szólt, hogy kiöregszik az ifjúsági korosztályból, s több játéklehetőséghez szeretne jutni.

A junior válogatott szélső nem maradt túlzottan sokáig csapat nélkül, ugyanis május 10-én, hétfő délután mindenben megegyezett a Siófok KC vezetőivel, s ennek értelmében kétéves szerződés keretein belül érkezik a Balaton partjára. Fiatal, sokra hivatott, s tehetséges játékossal erősödött az SKC kerete, és nem lehet elfelejteni azt a tényt sem, hogy Szalai Babett mind támadásban, mind pedig védekezésben remekül bevethető.

Elválnak Szalai Babett és a Loki útjai

Forrás: www.siofokkc.hu

További hírek