DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYvMSfgF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Egymillió jár a legnépszerűbb csapatnak | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Egymillió jár a legnépszerűbb csapatnak

2010. április 8. 15:35 © handball.hu

Az Arany Ászok a napokban együttműködést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, most pedig, az együttműködési szerződésen felül a fogyasztóit, a szurkolókat is bevonja a támogatásba.

Egymillió jár a legnépszerűbb csapatnak
Az Arany Ászok április 8-ától kezdődően szurkolói játékot hirdet a kézilabda rajongók számára, melynek keretében a kijelölt boltokban és vendéglátóipari egységekben Arany Ászokot vásárlók szavazhatnak kedvenc NB I-es női kézilabdacsapatukra. Annak az egyesületnek, amelyre a játék egy hónapja alatt a legtöbb szavazat érkezik, 1.000.000 forintot adományoz az Arany Ászok.

Az Arany Ászok régóta vállal aktív szerepet a hazai sportéletben, és jól tudja, hogy a szurkolók - ugyan másfajta munkával és kitartással - részesei csapatuk sikerének. Most a szurkolók munkája a pályán kívül is jelentős segítséget jelenthet, hiszen a 12 hazai NB I-es kézilabdacsapat közül az a csapat kapja meg a támogatást, amelynek városában (budapesti csapatok esetében pedig kerületében) a legtöbb szavazat érkezik. Az Arany Ászok a támogatást a szurkolókkal együtt személyesen adja majd át a győztes egyesületnek, emellett pedig a szavazók között naponta 100 darab szurkolói labdát sorsolnak ki a játék teljes időtartama alatt.

Az Arany Ászok és a kézilabda összekapcsolódásának, valamint a szurkolói játék népszerűsítésében Görbicz Anita, válogatott kézilabdázó, a Győri Audi ETO KC játékosa is szerepet vállalt. „Nekem mindenem a kézilabda, imádok játszani - különösen teltházas mérkőzéseket, hiszen a szurkolók óriási erőt adnak. Azért is vállaltam el örömmel az Arany Ászok felkérését a kampányban való részvételre, mert tetszik a gondolat, miszerint a szurkolók munkája is elismerést érdemel” – mondta Görbicz Anita.

A játékról további információ megtalálható a www.aranyaszok.hu weboldalon.

Arany Ászok – Magyar Kézilabda Szövetség együttműködés

Az Arany Ászok - a sport és a csapatjáték elkötelezett partnereként – 2010. március 30-án együttműködési szerződést írt alá a Magyar Kézilabda Szövetséggel, amely szerint a Magyar Kézilabda Szövetség ezüst fokozatú szponzora, névadó szponzora a Női Kézilabda NB I. Rájátszásnak, valamint támogatja a felnőtt magyar női kézilabda válogatottat.

Női Kézilabda NB I. Arany Ászok Rájátszás

© handball.hu

További hírek