DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7KAY9Q' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szarka: a győzelem ízét nagyon szeretjük | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szarka: a győzelem ízét nagyon szeretjük

2010. március 25. 6:51 © handball.hu

Háromnapos felkészülési tornára hívta meg korosztályos válogatottunkat a lengyel szövetség március végén. A költségeket állják, így Szarka Éva és Pádár Ildikó lányainak csak a három mérkőzésre kell koncentrálnia.

Szarka: a győzelem ízét nagyon szeretjük
Szczecin külvárosában játssza serdülő válogatottunk mérkőzéseit az ukrán, a német és a házigazda lengyel válogatott ellen.

"Goleniów városrészben pénteken az ukránok ellen kezdünk teljesen vakon, szombaton a németek következnek, vasárnap pedig a házigazda lengyelek ellen játszunk majd egy mérkőzést. Szerencsére a németeket már az első napi meccsük alapján fel tudjuk térképezni, viszont az ukránok ellen teljesen vakon lépünk majd pályára. A lengyelek ellen nemrég játszottunk, s hazai pályán kilencgólos győzelmet sikerült aratnunk a mostani házigazdákkal szemben.

Természetesen mindig a győzelemre kell törekedni, de azért szögezzük le, hogy most, ennek a korosztálynak sokkal fontosabb az építkezés és az állapotfelmérés. Tehát cél, hogy lássuk, pontosan hol is tartunk ezekkel a lányokkal. Főleg amellett, hogy három meghatározó győri játékosunkat - Bárány Krisztát, Virág Noémit és Kurucz Ivettet nem engedték el, és a két eredeti beállósunk - köztük a ferencvárosi Szendrei Barbara - sem utazik a csapattal. Helyettük két új lányt próbálunk majd ki a tornán" - fogalmazott Ballainé Szarka Éva.

Saját csapatából, azaz a Ferencváros utánpótlás játékosaik közül így összesen négyen indultak Szarka Éva csapatával a csütörtök délutáni népligeti közös edzés után a tornára: Bárdi Virgínia, Ferenczi Annamária, Gaylhoffer Ildikó és Tóth Melinda.

Egyértelműen a felkészülés jegyében fog telni tehát a háromnapos lengyel kirándulás a serdülő válogatottnak.

"Annál is inkább hasznos ez a meghívás, mert ennek a korosztálynak még nagyon nagy szüksége van nemzetközi mérkőzésekre, bár a kétszer ezer kilométer buszozás eléggé meg fogja őket viselni. Nem úgy engedtek el minket a szövetségből sem, hogy mindenképpen győzzünk. Ők is látják, sokkal fontosabb, hogy felmérjük, hol is tartunk pontosan. Persze ettől még sokkal jobban szeretjük a győzelem ízét".

© handball.hu

További hírek