DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYxryOJw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Újabb támogató a Békéscsabánál | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újabb támogató a Békéscsabánál

2010. március 12. 7:36 © handball.hu

Az Előre NKSE csapata szponzori szerződést kötött a szombathelyi székhelyű Lami-Véd Kft-vel, így március 10-től hazánk egyik piacvezető munkaruházati és munkavédelmi vállalkozása is a lila-fehér klub támogatói köréhez tartozik.

Újabb támogató a Békéscsabánál
A honlapunkat tájékoztató Fülöp Csaba, a Mondi-Békéscsabai ENKSE gazdasági vezetője érthető módon örömmel számolt be az új megállapodásról: „Nagy öröm, hogy a csapat támogatói köre ismét egy, a saját területén piacvezető vállalkozással bővült, a klub szponzorainak a száma közelíti a harmincat, ami óriási eredmény egy ilyen vidéki egyesület életében, mint a miénk. A Lami-Véd Kft-vel is üzleti alapú együttműködésre törekszünk, szeretnénk hozzájárulni a vállalkozás termékeinek és szolgáltatásainak megismertetéséhez a régiónkban, és bízunk benne, hogy már a közeljövőben új üzleti partnereket jelent a megkötött szponzori szerződés a Lami-Véd Kft. számára.”

Vajda László ügyvezető igazgató, tulajdonos a Lami-Véd Kft. képviseletében a szerződéskötés kapcsán a következőket mondta:
”Mivel valóban mindenki fontos számunkra, nagy figyelmet fordítunk a sport támogatására, mert hitünk szerint a dolgozóknak nem csupán a munkahelyükön kell jól érezniük magukat, hanem segíteni kell, hogy izgalmas sporteseményeken kapcsolódhassanak ki. Ennek szellemében több hazai élvonalbeli sportegyesület szponzorai vagyunk, úgymint a Seat Lami-Véd Győr NB I-es női kosárlabda csapat, a Győri Audi ETO KC női NB I-es kézilabda csapat és a MJUS Fortress Körmend NB I-es férfi kosárlabda csapat. Márciustól a Mondi-Békéscsabai Előre NKSE szponzorai közé léptünk, s terveink szerint szeretnénk szélesíteni az együttműködést, és a későbbiekben megnövelni a békéscsabai sportélet reprezentánsának támogatását.”

© handball.hu

További hírek