DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYJ0GF4G' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A négyben maradhat a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A négyben maradhat a Vác

2009. október 10. 8:38

Az ASA-Consolis HNKC SE NB I-es nőikézilabda-csapata ma 18 órakor a Váci NKSE együttesét látja vendégül a Balogh Imsi Sportközpontban.

A négyben maradhat a Vác
Az elmúlt bajnoki fordulót és a kupaakadályt is mindkét gárda sikerrel vette. A Pest megyeiek kispadján Németh András ül, a keretben pedig megtalálható Herr Orsolya, Tóth Tímea, Gerstmár Szilvia, Temes Bernadett és Lucia Uhraková. Mucsi Tamás, a vásárhelyiek ügyvezetője hangsúlyozta: ahhoz, hogy céljaikat elérjék, győzni kell.

Farkas József vezetőedző ezt a következőképpen árnyalta: "Amennyiben szélső gondjaink megoldódnak, és úgy kézilabdázunk, mint a Ferencváros és a Győr ellen, reális esélyünk van a sikerre. Antal Jeniferre bokasérülés, Koroknai Viktóriára betegsége, makacs mandulagyulladása miatt nem számíthat a szakember. Utóbbit már hazaengedték a kórházból, a műtétet valószínűleg „megúszta", de amennyiben állapota indokolja, hétfőtől injekciókúra vár rá. Annyit elárult: szeretne ott lenni a meccsen, és szorítani a sikerért. A két pont begyűjtésében a közönség is sokat segíthet a remek hangulat megteremtésével.

ASA-Consolis HNKCVáci NKSE

NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzés, 6. forduló
Helyszín: Balogh Imsi Sportközpont (6800, Hódmezővásárhely Szegfű u. 6/A)
Időpont: 2009. 10. 10. 18:00
Játékvezetők: Ágnecz Tamás, Sipos Ottó
Versenybírók: Koutny Lajos

NB I-es ifjúsági bajnoki mérkőzés, 6. forduló
Helyszín: Balogh Imsi Sportközpont (6800, Hódmezővásárhely Szegfű u. 6/A)
Időpont: 2009. 10. 10. 16:00
Játékvezetők: Hovány István, Turák Lajos

NB I-es serdülő bajnoki mérkőzés, 6. forduló
Helyszín: Balogh Imsi Sportközpont (6800, Hódmezővásárhely Szegfű u. 6/A)
Időpont: 2009. 10. 10. 14:00
Játékvezetők: Hovány István, Turák Lajos

A teljes árú belépő 900, a kedvezményes 700 forintba kerül.

Forrás: www.delmagyar.hu, Lőkös Zsolt (www.hnkc.eu)

További hírek