DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYc9DGtW' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Elbúcsúzott a Tajtavill-Nyíradony | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Elbúcsúzott a Tajtavill-Nyíradony

2009. június 6. 7:02

A szurkolók ellen lejátszott focimeccsel és vacsorával búcsúzott a Tajtavill-Nyíradony gárdája pénteken a rajongóktól és a támogatóktól – no meg a csapat tagjai egymástól.

Király Annamária
Király Annamária
A vidám labdarúgó-mérkőzésen a lányok győztek 7–4-re, majd a mozgás után őzpörkölt következett vacsorára.

Tasó László nyíradonyi polgármester rövid beszédben búcsúzott a csapattól, felidézve a szép perceket, az alakulat nevében pedig Király Annamária csapatkapitány köszönte meg az eddigi segítséget.

Ami a jövőt illeti, a játékosok egy része már talált új csapatot, mások még keresik a helyüket.

Az immár biztos, hogy Nyíradonyban ősszel várhatóan nem indul NB I-es csapat (június 30-ig lehet nevezni, erre azonban nem sok sanszot lát a politikus), arra azonban van még halvány remény, hogy az NB I/B-ben részt vegyen a hajdú-bihari város együttese, az NB II-es indulásra pedig még nagyobb az esély – tudtuk meg Tasó Lászlótól.

Hozzátette: onnan már csak egy lépés a megyei első osztályú csapatuk, amelyet megerősíthetnek. A gimnáziumban sporttagozatot terveznek létrehozni, a kézilabda utánpótlás-nevelésre koncentrálva.

– Most kezdünk el építkezni, a város megérezte a kézilabda „ízét”, s nem szívesen válunk meg a csemegétől – mondta a polgármester.
A csapat – Köstner Vilmos vezetőedző és Király Annamária vezérletével – az est folyamán megkoszorúzták Harangi Imrének a rendezvénycsarnok falán lévő emléktábláját.

Forrás: www.haon.hu

További hírek