DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY0eAiwE' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Háromgólos lipcsei előny | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Háromgólos lipcsei előny

2009. május 24. 16:54 © handball.hu

A német bajnokság döntőjének első mérkőzésén a házigazda Lipcse együttese az első félidei gyengébb teljesítménye után túl tudott lépni árnyékán, és három góllal legyőzte a Leverkusent.

Mette Ommundsen Fotó: eurohandball.com
Mette Ommundsen
Fotó: eurohandball.com
Német bajnokság, döntő, 1. mérkőzés
HC Leipzig
23 (8)
TSV Bayer 04 Leverkusen
20 (11)
Leipzig Aréna, 2896 néző
Játékvezetők: Damian, Wenz (GER)
Ommundsen
S. Müller
Holmgren
Eriksson
Urne
Stange
Augsburg
Daniels
Kudłacz
6(2)
5
4
2
2
1
1
1
1
Fillgert
Loerper
Steinbach
Glankovičová
Ahlgrimm
Weigelt
5
5(3)
4
3
2
1
Hétméteresek: 3/2 Hétméteresek: 3/3
Kiállítások: 4 perc Kiállítások: 2 perc
Idegesen kezdett a hazai csapat a közel háromezer fős publikum előtt. A lényegesen kevesebbet hibázó Leverkusen 3-6-os vezetéssel indított, és a két-háromgólos előnyét a félidőre is meg tudta tartani. A fáradtan játszó lipcseieknek harcosságban kellett felnőni ahhoz, hogy a második félidőre meg tudjanak újulni, és fordítani tudjanak.

A szünet után Loerper és Steinbach gyors találataival rögtön ötre duzzadt a vendégek előnye, de a Lipcse lassanként felébredt, és folyamatosan dolgozta le hátrányát. A 43. percre aztán Mette Ommundsen találatával fordítani is tudott (15-14), és innen már nem adta ki a győzelmet a kezéből. A végén a vendéglátók 23-20-ra hozták a döntő első felvonását.

A visszavágóra június 1-jén 15 órai kezdettel kerül sor.

© handball.hu

További hírek