DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEYbrNJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Utoljára Vácon | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Utoljára Vácon

2009. május 15. 8:03

A Váci NKSE csapata pénteken 18.00 órakor a már biztosan az élvonalbeli bajnokságtól búcsúzó Pikker-PTE-PEAC együttesét fogadja Vácon.

Utoljára Vácon
A két csapat 2009. januárjában találkozott egymással Vácon, akkor 25-14-es hazai siker született. A hét gólos Ábrahám és a hatig jutó Orbán vezérletével már az első félidőben eldöntötte a házigazda a meccset, aki főként hosszú leindításokból volt eredményes. Az utolsó húsz percben ugyan mindössze négy gólt dobott a Vác, de Nábelek jó védései miatt ennek ellenére sem tudtak közelebb kerülni a mecsekaljaiak.

Ebben a bajnoki szezonban utoljára játszanak otthon a váciak, a már kiesett Pécs ellen. A pénteki ellenfelük azért elég sok borsot tört az orruk alá, hiszen az alapszakaszban Pécsen 33-29-re győzni tudtak, illetve a rájátszásban a pécsieknél 24-24-es döntetlen született.

A Vác május 29-én Kiskunhalason zárja a szezont, ahol egy várhatóan izgalmas csatában dől majd el a kilencedik hely sorsa.

Forrás: www.vacinkse.hu

További hírek