DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY80Hhi8' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nyíradonyban kötelező nyerni | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nyíradonyban kötelező nyerni

2009. május 9. 13:58

Az ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC csapata ma 18 órától a Tajtavill-Nyíradony vendégeként lép pályára.

Nyíradonyban kötelező nyerni
A vásárhelyi női kézilabdások eddig remekelnek az 5–8. helyért folyó rájátszásban: idegenben verték a Dunaújvárost (29–22), a Balogh Imsi Sportközpontban pedig a Tajtavill-Nyíradonyt (29–20) és a Fehérép Alcoát (31–30). Ma 18 órától a Nyíradony vendégeként lépnek pályára Nyikolajenkóék.

"A hazai mérkőzés tapasztalatait felhasználva készültünk a találkozóra" – árulta el Farkas József, az ASA-Consolis HNKC vezetőedzője –, "akkor a gyors lerohanásainkkal sikerült a magunk javára billenteni a mérleg nyelvét, a mérkőzést és megszerezni a két bajnoki pontot. Természetesen nem hallgathatjuk el, a győzelem ellenére sok hibával kézilabdáztunk. Ezeket akarjuk kiküszöbölni, a lerohanásainkat erősíteni és a védekezésünket jobbá tenni. A győzelem az elvárás, már csak azért is, mert csakis siker esetén van esélyünk arra, hogy az utolsó, a Fehérvár elleni találkozón dőljön el az ötödik hely sorsa."

Intő lehet, hogy a rivális Fehérép Alcoa pontot vesztett a Tajtavill otthonában, ezt a HNKC nem engedheti meg magának. Nehezíti a vásárhelyiek dolgát, hogy a jobbszélső Lovász Zsuzsanna az egyik tréningen a bal lábán bokaszalag-szakadást szenvedett – rálépett a labdára –, így rá nem számíthat a szakember. Helyettese a poszton vagy a fiatal Antal Jenifer, vagy a rutinosabb Nagy Ivett lehet. Ezzel együtt Farkas vallja: nem lesz könnyű a meccs, de legalább 60-70 százalék a sanszuk a sikerre.

Tajtavill-Nyíradony – ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC
NBI., rájátszás az 5-8. helyért, IV. forduló
Helyszín: Harangi Imre Sportcsarnok (4254, Nyíradony Milleneumi stny. 1.)
Időpont: 2009. 05. 09. 18.00
Játékvezetők: Hargitai I. Gábor, Markó Gábor
Versenybírók: Birta Sándor

Forrás: www.delmagyar.hu

További hírek