DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZan2Wp' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szrnka Hortenzia nyáron elbúcsúzik | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szrnka Hortenzia nyáron elbúcsúzik

2009. március 13. 13:46

Szrnka Hortenzia, a DVSC-Aquaticum kézilabdázója a klub vezetőinek bejelentette, hogy nyáron elköszön Debrecentől, befejezi az élvonalbeli játékot, s a továbbiakban az NB I/B-s Érd kézilabdázója lesz.

Szrnka Hortenzia nyáron elbúcsúzik
- Mi áll a váltás hátterében?
- Nem kell semmi különösebb dologra gondolni. Arról van szó, hogy elég volt az élvonalból, hiszen itthon és külföldön tíz évet játszottam. Emellett a magányból is elég, hiszen amikor Debrecenbe igazoltam, a férjem nem tarthatott velem, mert nem kapott itt állást. Így ő otthon maradt Érden, ahol egyébként az otthonunk van, s Budapesten dolgozik. Egyikünknek sem volt jó, hogy külön élünk. Alaposan megfontoltam a dolgot, azt, hogy hazatérek Érdre.

- Milyen erőt képvisel a jövendőbeli csapat?
- Nagyra törő céljai vannak a klubnak. Számomra az is kedvező, hogy csak napi egy edzésen kell majd részt vennem, hiszen egy remek állásajánlatot is kaptam, egy egészen jó munkahelyre kerülök. Nagyon remélem, hogy menni fog a kettő együtt, a sport és a civil foglalkozás.

Forrás: www.sportandmedia.com

További hírek