DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYSFDSMy' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Fiatal kézilabdázók elismerése | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fiatal kézilabdázók elismerése

2009. január 29. 12:11

Húsz sportág szövetségének javaslata alapján a tavalyi esztendő legeredményesebb utánpótláskorú sportolóit, valamint edzőiket jutalmazták az Uránia Filmszínházban január 23-án pénteken megrendezett Héraklész Gálán.

Fiatal kézilabdázók elismerése
Az idei 55 kitüntetett között az összetett győzelmet a vívó Iliasz Nikolasz és az öttusázó Kovács Sarolta szerezte meg. A kiscsapatok között a női triatlonisták és a férfi vívók, míg a nagycsapatoknál az ifjúsági Európa-bajnok férfi vízilabdázók végeztek az első helyen. A díjakat állami sportvezetők, a szövetségek elnökei, főtitkárai adták át a fiatal sportolóknak, akik szüleik és edzőik társaságában élvezhették a sportos betétműsorokkal színesített gálát.

Kézilabdázásban a tavalyi évben lányoknál a Nyílt Ifjúsági Európa-bajnokságon 3. és a Junior Világbajnokságon 5. helyet szerzett magyar válogatott átlövője, Léránt Vivien (Hypo Niederösterreich), a fiúknál pedig a junior Európa-válogatott Lele Ákos (Tatabánya Carbonex KC), valamint edzőik, Róth Kálmán (szövetségi kapitányként) és Debre Viktor vehették át a legjobbaknak járó Héraklész szobrot és adidas-ajándékcsomagot Dr. Kiss Istvántól, az MKSZ elnökétől.

Forrás: MKSZ

Héraklész-díj Tilinger Tamarának

További hírek