DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYwyHCze' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pénteken műtik "Sóskát" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pénteken műtik "Sóskát"

2009. január 28. 7:26

A Loki-lányok nagy része a szakvezetés rendelkezésére állt a legutóbbi mérkőzésen. Csupán két játékos nem léphetett pályára. A trombózis után gyógyulgató Kovács Adrienn mellett Soós Viktória számított még maródinak.

Pénteken műtik "Sóskát"
A keresztszalag-szakadást szenvedett jobbátlövő a folytatásról beszélt.

"A körülményeket leszámítva jól vagyok, azt kell mondanom. Pénteken fognak megműteni, dr. Gáspár Levente kése alá fekszem. Sikeres operációra és rehabilitációra számítok, mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy mihamarabb újra a pályán lehessek. Odafigyelek majd, nehogy túl korai legyen a visszatérésem, nem akarok ismét lesérülni. A műtét után fogunk a professzor úrral konzultálni a folytatás időpontjáról és pontos menetéről."

Soós azonban a búslakodás mellett valaminek nagyon is örülhet. Kedvese, Rédei István december 23-án megkérte a kezét. Az éppen a névnapját ünneplő Viktória egy gyönyörű gyűrűt kapott a válogatott sportolótól, akinek természetesen "igen" volt a válasz a kérdésre. A fiatalok a bajnokság végeztével kötik össze életüket hivatalosan is.

Forrás: dvsckezilabda.hu

További hírek