Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Újra naptáron a Dunaferr

2008. december 3. 13:24

Csinos hölgyek sportos, laza ruhában, szépen kisminkelve, enyhe hajbodorítással, mellettük néhány dögös, sportos, különleges vagy egyedi gépjármű, és egy kreatív alkotó csapat fotóssal, stylist-tal, majd következik a grafikus és a nyomda.

Újra naptáron a Dunaferr
Ennyi kell egy jó naptár elkészítéséhez...

...meg kell még hozzá egy nagy adag előkészület, feszült várakozás, szorgos kezek, kitartó pózolás, megkönnyebbült értékelés, valamint pár nap, vagy akár pár hét türelem. Viszont végre elkészült! A Dunaferr NK 2009 évi naptára már megvásárolható. Postai utánvéttel is megrendelhető az: info@dferrhandball.eu címen!

Nem kezdődhet el az új esztendő egy tökéletes naptár beszerzése nélkül. Erre a legjobb lehetőség mostantól következik, hiszen már mindenki megvásárolhatja Dunaújváros - férfiszemmel biztosan a legszebb - csapatáról elkészített professzionális naptárt!

A fotózásra a bajnokság utolsó találkozóját megelőző napokban volt lehetőség, de mindaddig titokban akarták tartani a dolgot, amíg a végeredményt meg nem tudtuk mutatni a nagyközönségnek. Most van itt az alkalom, hiszen már elkészült, és megvásárolható a naptár!

Kiváló körülmények mellett, hihetetlenül jó hangulatban készültek fotók a Dunaferr NK játékosairól, mely fotókból szigorú válogatás után került ki az a tizenhárom felvétel, amit a naptár elkészítéséhez használtak fel. A 2009-es csapatnaptárból nem maradhattak ki a „fiúk” sem, így Imre Vilmos, Rapatyi Tamás és Bába Mihály is komoly szerepet kapott a naptár készítése során.

A naptár fotóinak készítése közben csevegni is volt lehetőség a játékosokkal.

Azari Fruzsina: Jó poénnak tartom ezt a fotózást, de nagyon zavarban voltam! A fotózás elején még nem érzem magam kellően fotogénnek, de a végeredménnyel elégedett szoktam lenni. A hétköznapokon gyakran sminkelem magam, olykor még mérkőzés előtt is, de nem ilyen mértékben, mint ahogy most kifestettek! A külsőmről egyébként nem szoktam visszajelzéseket kapni a szurkolóktól.

Balogh Barbara: Már nem ez az első fotózásunk, de mindig élvezzük a felhajtást, ami ezzel jár! Én bármikor készen állok egy ilyen felkérésre! Maximalista vagyok magammal szemben, de a társak véleménye megnyugtatóan szokott hatni rám. A napi két edzés mellett nem adódik ehhez hasonló lehetőségünk az „átváltozásra”, így még egymást is megleptük most azzal, hogy mit ki lehet hozni belőlünk!

Erdősi Ildikó: Fura dolog modellt állni, de élveztem! Abban biztos vagyok, hogy pályát nem tévesztettem a kézilabdázással! Ott nem olyan fontos, hogy hogyan nézek ki! A csapat régebbi naptárait is láttam már, így ezt nagyon várom, hogy milyen lesz. A fotósunk ötletei voltak a beállítások, és tetszenek a felvételek, már amelyiket volt lehetőségem megnézni!

Ferling Bernadett: Az eddig a csapatról készült naptárak közül a vasműben fotózott volt a legemlékezetesebb, a helyszín, a nagy gépek, a munkásruha és a jelenlévő kíváncsi munkáshad miatt. A kismamák mindig megszépülnek a terhességük alatt - mondják, már én is elfogadóbb vagyok magammal szemben. A fotózás alkalmával igazán kijön belőlünk a „nő”, segítünk egymásnak a ruhák kiválasztásában és a külső kialakításában.

Gáspár Gabriella: Az elkészült fotókat szívesen nézem meg magamról, de a fotózással járó procedúrát nem szeretem. A régebben készült fotóimat is szeretem visszanézegetni.

Sanela Knezovics: Mint általában a nők, én is szeretem ha fotóznak, és általában elégedett vagyok a rólam készült fotókról. Fotómodell szakmára azért nem váltanék! A legnagyobb kritikusaim fotó ügyben - a családom. A pályán egyértelmű, hogy a sportolót figyelik a szurkolók, de pályán kívül már más, ott a nőiesség az elsődleges!

Laluska Eszter: Távol áll tőlem a modellkedés, a modellt állás. Rutintalan vagyok ebben. Tetszenek a rólam készült fotók, de furcsa ez az egész. Egyébként nem szoktam magam ennyire sminkelni.

Nagy Ivett: A fotózást annyira nem szeretem, mint inkább a társak felöltöztetését, a stílusuk kialakítását. Nagyon kritikus vagyok magammal szemben, de a szurkolók nem olyan szemmel néznek engem, mint saját magam - nekik biztos tetszeni fog az elkészült végeredmény.

Pisák Renáta: Még nem vettem részt ilyen volumenű fotózáson, úgyhogy nagyon várom a végeredményét! A szurkolók nem a külsőnkre, inkább a játékunkra voltak idáig kíváncsiak.

Sári Barbara: Jó bulinak fogom fel ezt a fotózást, és szeretem, ha fotóznak. Szépítkezéskor inkább a frizurámmal foglalkozom, mint a sminkeléssel.

Slakta Petra: Szokatlan szituáció ez a fotózás, nem cserélném fel a kézilabdázást a modellkedéssel.

Szűcs Viktória: Nem sűrűn szoktam a sminktükör előtt tartózkodni. Sportolóknál természetes, hogy elsősorban a sportoló mivoltát nézik a szurkolók, mint a nőiességét. A naptár azért fontos, hogy ők megláthassák, mi is nők vagyunk... és sportolók. Fontos tehát, hogy hogyan fogunk mutatni a naptáron.

Tamás Krisztina: Nem nagyon készült idáig rólam jó fotó. Kíváncsi vagyok a mai munkánk eredményével! Nem vagyok az a buliba járós fajta, de ha elmegyünk, egy óra előkészülettel számolni kell! Magamon a hajammal szeretek a legjobban foglalkozni. A szurkolóktól kaptam már véleményt a küllememről, de a kritikákra nem emlékszem, csak a dicséretekre!

Temes Bernadett: Jobban mutat az autó, mint én mellette! Nem vagyok túl elégedett önmagammal. A mindennapi edzések mellett nem sokszor adódik lehetőség, hogy szépítgessem magam. A külsőmre vonatkozó szurkolói véleményekre nem szoktam figyelmet fordítani. Idáig csak egyszer fotóztak profi körülmények között, és akkor lettek jó felvételek. A kézilabdázás sokkal közelebb áll hozzám, mint az ilyen fotózás.

Tilinger Tamara: Fárasztó egy ilyen fotózás - sok idő szükséges a jó felvételek elkészítéséhez.

Vincze Melinda: Sokkal nőiesebbek lehetünk ilyen alkalmakkor, mint a pályán. A sportolónak nem adatik meg, hogy rendszeresen sminkkel mutatkozzon, úgyhogy jól esik ilyenkor, hogy „megszépülhetek” egy kicsit, és ez még egy kis önbizalmat is ad nekem. A ruházatunk most is sportos, de ez extrém a sportfelszerelésünkhöz képest! Vannak régről fotóim, amiken jól nézek ki, de amik most készültek, azok nekem nagyon tetszenek! Én nem lennék hivatásos modell, de néha el lehet viselni ezt is!

Forrás: dferrhandball.eu

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi