DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUsEsWO' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Együtt a Lokiért, a sikerekért! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Együtt a Lokiért, a sikerekért!

2008. október 3. 14:40

Remek produkcióval rukkolt elő a DVSC-Aquaticum az idei bajnokságban, hiszen veretlen a csapat, ráadásul az eredményesség mellett a lányok a mutatott játékukkal és mentalitásukkal is meghódították a szurkolókat.

Együtt a Lokiért, a sikerekért!
A dán élcsapatokhoz hasonlóan Debrecenben is bevezetik a pártolói tagságot.

A klub vezetése is érzi, hogy egyre jobban egymásra talál a gárda és a drukkersereg, éppen ezért Dániából „importált” egy olyan lehetőséget, amivel bárki segíthet anyagilag is a csapaton, akár kisebb, de el nem hanyagolható támogatással.

A DVSC illetékesei különböző értékű Loki pártoló tagsági igazolványt adtak ki, így mindenki kiválaszthatja a pénztárcájának megfelelőt.

Aki 100 ezer forint értékű igazolványt vásárol, amellett, hogy a tagságival belépésre jogosult a DVSC valamennyi hazai mérkőzésére, plusz két tisztelet bérletet is kap. Az 50 ezer forintos tagságival plusz egy tisztelet bérlet jár.

A 20 ezer forintos pártolóival rendelkező szurkoló 3 mérkőzésre szóló belépőjegyet kap, míg a 10 ezer forintos igazolvány birtokosa 2 mérkőzésre szóló belépőjeggyel gazdagodik. Érdemes tudni, hogy a Loki pártoló tagsági igazolvánnyal a Szertár Sportboltban, a Barabás Étteremben és a Rock-Nessben 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak egész idényben. A pártolóikat a Loki meccsen a pénztárakban, a Szertár Sportboltban (Füredi u. 49-51 ) és a Rock-Nessben (Vár u. 10/c) lehet megvásárolni.

Forrás: www.haon.hu

További hírek