DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYnsuxqw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Négyes torna Békéscsabán | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Négyes torna Békéscsabán

2008. augusztus 15. 20:36

Elkezdődött a négy csapatot felsorakoztató torna Békéscsabán. A hazai gárda a Vasast, a Derecske pedig a Kiskunhalast győzte le az első fordulóban.

Négyes torna Békéscsabán
A Kiskunhalas ellen játszott a Tajtavill-Derecske a békéscsabai négyes torna első napján. Csapatunk jó teljesítményt nyújtott, s végig vezetve 41–25-re nyert a két kulcsemberét nélkülöző rivális ellen.

Nagyon dinamikusan, jól kezdett a derecskei csapat, a jó védekezésből szerzett labdákkal hamar ötgólos előnyt hoztak össze a lányok, amely a félidő végégi megmaradt. Nagyon jó volt a Köstner-tanítványok támadójátéka, átlövésekből és gyors indulásokból egyaránt eredményesek voltak a derecskei lányok, a még nagyobb különbségtől Stancuta Guiu bravúrjai mentették meg a halasiakat A második félidő elején egy ideig maradt a különbség, aztán a pályára kerülő cserejátékosok is jó játékkal hálálták meg a bizalmat, így bizonyított Varsányi Nóra, Schuch Tamara és Fodor Timi a kapuban. Az eredmény akkor is dicséretes, ha tudjuk, hogy Rábai Edina és Csendes Edit hiányzott az ellenfélből.

A Tajtavill-Derecske a csabai torna második napján, szombaton először 9.45-kor a Vasas ellen lép pályára, majd délután négykor a házigazdák elleni meccs következik.

Felkészülési torna, Békéscsaba, 1. forduló

Kiskunhalas NKSE - Tajtavill-Derecske KK 25-41 (14-20)

A Kiskunhalas góllövői: Valovics 8, Takács D. 4, Zámbó 3, Földes 2, Tóth Zs. 2, Sipos K. 2, Horváth M. 1, Virág 1, Micskó 1, Szarka A. 1
A Derecske góllövői: Szamosi A. 8, Sopronyi 7, Varsányi 6, Sütő E. 3, Schuch 3, Szamosi L. 3, Pádár 3, Flaska 2, Szűcs N. 2, Gulyás 2, Sütő M. 2

Sonepar-Békéscsabai ENKSE - Uniqa-Vasas 31-18 (17-9)

Mátéfi Eszter, a békéscsabai vezetőedzőnő nem volt elégedett a látottakkal. Véleménye szerint - annak ellenére, hogy ezek a mérkőzések még mindig a gyakorlást kell szolgálják - túl sok ziccert és technikai hibát vétettek a lányok.

- Szám szerint tizenhat ziccert hagytunk ki és tizenkét technikai hibát vétettünk a mai meccsen. A technikai hibák számát még el tudom fogadni, de a kihagyott ziccer nagyon sok. A nyitott védekezésünket tudtuk gyakorolni, mindemellett a védelem mögötti kapusteljesítmény (Tóth Zsanett) is elfogadható volt. A mai meccs sajátosságaként elmondható, hogy igyekeztem mindenkinek egyenlő játéklehetőséget biztosítani. Egyrészt a nagy meleg miatt tettem mindezt, másrészt pedig a holnapi két nehéz mérkőzés miatt pihentettem a lányokat. Glušica Leposava a múlt hét végén kapcsolódott be a munkába, őt is próbáljuk beépíteni a csapat szerkezetébe. Továbbra is bajlódunk a jobb oldali játék megoldásával, de ezek a meccsek azért vannak, hogy ezt megoldjuk.

A torna állása
1. Tajtavill-Derecske KK 1 1 0 0 41-25 2 pont
2. Sonepar-Békéscsabai ENKSE 1 1 0 0 31-18 2
3. Uniqa-Vasas 1 0 0 1 18-31 0
4. Kiskunhalas NKSE 1 0 0 1 25-41 0

Forrás: derecskekezilabda.hu, elorenkse.hu

További hírek