DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYVYIjWQ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Halas: edzőmeccsek, Pikó-kupa | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Halas: edzőmeccsek, Pikó-kupa

2008. július 15. 7:27

Újra NBI, és egy újabb nehéz év. Röviden így is össze lehet foglalni a Kiskunhalas NKSE következő néhány hónapját. Abban is szinte mindenki egyetért, kisebbfajta csoda, hogy a csapat kapcsán újra élvonalról lehet beszélni.

Halas: edzőmeccsek, Pikó-kupa
Az elmúlt másfél évben annyi rossz érte a klubot, hogy máshol ebbe simán belerokkantak már jelentősebb egyletek is. Kiskunhalas más: fanatikusok vannak a klub körül, akik ha nem is olyan sokan, de kettőzött akarattal és erővel küzdenek az életbenmaradásért.

Az első nehéz évet túlélte a Halas, és vajon hányan gondoltuk volna azt mondjuk három hónappal ezelőtt, hogy arról beszélhetünk a nyár kellős közepén, kikkel erősített a klub. Pedig abban biztosak lehetünk, hogy az idei igazolások remekül sikerültek.

Guiu nagyszerű kapus, láthatta őt a kéziladba-szerető közönség a Győrben, és később pedig a Vasasban. Ki felejtette el azt a bizonyos tavaszi meccset, amikor a román lány az angyalföldiek legjobbja volt. Aztán ott van Sterbik Andrea, aki tulajdonképpen visszatér a csapathoz a szélre, mert játszott már a KNKSE-ben. Most a Vasasból tér vissza, többek között a Ferencváros ajánlatát visszautasítva. Valovics Nóra az egyik közönségkedvenc volt Kiskunhalason, és ez nemcsak a rendkívül formás alakja miatt volt így. Ha jó formában van, akkor ott van a legjobb átlövők között, erre pedig nagyon nagy szükségünk lesz, mivel ez az előző szezonban hiányposzt volt.

A hódmezővásárhelyi különítmény sem ismeretlen a kézilabdában vájtszeműek számára: Sipos Krisztina nagy góljaival és kőkemény védekezésével tűnik ki a pályán, e kettő miatt is jó helye lehet a KNKSE-ben. Takács Dusmáta beálló, a Dunaferrben is megfordult, volt olyan mérkőzése a pályafutása alatt, hogy 19 gólt szerzett.

A megerősödött keret első edzésére hétfőn, fél hattól került sor, ám előtte négy órától egyesületi közgyűlés várt a lányokra.

Az első két hét egészen biztosan kőkemény alapozással múlik majd el, Zsadányi Sándor alaposan megdolgoztatja majd játékosait. Lassan elkészül az edzőmérkőzések időponttáblázata is, a szakvezetés több próbameccset tervez, a vásárhelyiek hivatalos honlapja szerint a két csapat augusztus 8-án, Szeghalmon meccsel majd egymással.

Szó van még egy edzőtáborról is, a hagyományos Pikó-kupára pedig augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor.

Forrás: halasmedia.hu

További hírek