DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqVldrK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST FTC: orosz és ukrán pótlás? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

FTC: orosz és ukrán pótlás?

2008. július 12. 13:33

Mint az már több forrásból is megerősítésre került, Juhász Gabriellával sikertelenül végződtek az FTC tárgyalásai. Emiatt a kapuson kívül még egy hiányposzt keletkezett, melyet egy orosz és egy ukrán játékossal kívánnak pótolni.

Németh Csilla
Németh Csilla
A légiósok a hét második felében itt voltak próbajátékon, s mindketten jó benyomást keltettek, ezért szóban meg is állapodtak velük a fővárosiak. Azonban még nem kapcsolódhatnak be azonnal a közös munkába, mert előbb el kell intézniük az ehhez szükséges engedélyeket.

Németh Csilla és Szabó Edina - akik már szóhoz jutottak a felnőtt csapatban, de alapvetően az ifjúsági csapat erősségei voltak - profi szerződést kapott.

Ezzel a két új játékossal lassan véglegessé válik a Ferencváros kerete, alapvetően már csak egy ember igazolását tervezi a vezetőség.

Forrás: kezilabda.ftc.hu

További hírek