DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUC3phY' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Laluska hosszabbít Újvárosban | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Laluska hosszabbít Újvárosban

2008. május 14. 20:28

A huszonkét éves átlövő a következő két évben is a Dunaferrben kézilabdázik, szerződése 2010. június 30-ig szól.

Laluska hosszabbít Újvárosban
A Győri Audi ETO hétvégi győzelmével eldőlt, hogy a Dunaferr második helyen végez a női kézilabda bajnokságban. A klub eredményes idényre tekinthet vissza néhány hét múlva, hiszen a bajnoki ezüst mellett egy Magyar Kupa-ezüstérem és egy EHF-kupa-elődöntő is díszeleg a 2007/08-as eredménylajstromban. Ráadásul idehaza csak a győriek tudták legyőzni a Duna-partiakat.

A klubvezetés szeretné egyben tartani a keretet, és megkezdte a tárgyalásokat a játékosokkal. Laluska Eszter esetében már megegyezés is született: a balátlövő 2010. június 30-ig szerződést hosszabbított az egyesülettel.

Laluska 2006 nyarán érkezett Dunaújvárosba, miután EHF-kupát nyert a Ferencvárossal. Azóta a magyar bajnokságban és a kupában is egy-egy ezüst- és bronzérmet szerzett csapatával.

Forrás: medsport.hu

További hírek