DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYENBia3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tóth Tímea gondolatai | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tóth Tímea gondolatai

2008. március 31. 6:54 © handball.hu

"Megint csak azzal kell kezdenem, hogy nagyon szépen köszönöm nektek a sok biztatást, valamint a gratulációkat! Nagyon jólesik, amiket ide írtok!" - kezdte naplóbejegyzését Tóth Tímea a japánok elleni mérkőzés után.

Tóth Tímea gondolatai
Ha hiszitek, ha nem – bár nem volt itt sok magyar szurkoló – éreztük, hogy mennyire fontos otthon a jó szereplésünk.

Itt is éreztük azt a szeretet, ami körülveszi a csapatot.

Sőt, lehet, hogy meglepő, de Romániában is szeretik a magyar csapatot. Persze a román–magyaron fütyültek, amikor megérkeztünk, de nem is vártunk mást. A japánok elleni meccs után viszont rengeteg autogramot osztottunk ki a román gyerekeknek, és a meccs közben is megtapsoltak minket a drukkerek.

A románok elleni meccsen sem volt semmi probléma, sportszerű volt a román szurkolótábor. Tudom, hogy vannak, akik szeretnek ellentétet gerjeszteni, de szerintem ez felesleges.

Fárasztó volt a japánok elleni meccs is. Végig próbáltak tapadni ránk, meg sem álltak egy pillanatra sem. Nagyon kellemetlen játszani ellenük, gyorsak, ruganyosak és jól lőnek.

Összességében, mindhárom meccs fárasztó volt, a lengyelek elleni siker nagy lökést adott a csapatnak, a románok elleni vereség nem keserített el minket, a japánok ellen pedig, mint írtam, nem volt könnyű, ezért is nagyon örülünk a győzelemnek!

Úgy érzem, végig jól ment a játék a bukaresti torna alatt. Szerintem a legjobban az első meccsen játszottam, akkor minden összejött. A második meccsen sokkal fegyelmezettebbnek kellett volna lennem. Gyakran hamar ellőttem a labdát. Azt hiszem, ebben kell még fejlődnöm.

Tudom a hibáimat, de igyekszem kijavítani azokat. Az olimpián remélem, jobban fog menni a játék.

Egy kicsit fáradt vagyok, terveztem írni Nektek, de pénteken nem voltam túl jól, nagyon kifáradtam. Ma nagyon boldogok vagyunk, jó a hangulat a csapaton belül.

Szamoránsky Pirivel vagyok egy szobában, pihentünk egy kicsit, de hamarosan menni kell egy gálára. A díjakat már megkaptuk a meccs után, de még lesz egy fogadás. Reggel pedig elindulunk haza, 11 óra körül megérkezünk Budapestre. Aztán megyek vissza Ausztriába, a Hypohoz.

Nem győzőm köszönni nektek a gratulációkat.

Boldogok vagyunk, hogy ott leszünk Pekingben!

TothTimi

Tóth Tímea naplót indított

További hírek