DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYGYiBAB' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Wolf nem játszik a Debrecen ellen | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Wolf nem játszik a Debrecen ellen

2008. január 22. 21:12

Vádlisérülése miatt már a negyvenedik percben végleg le kellett cserélni Wolf Alexandrát, a Hódmezővásárhely irányítóját a Győr elleni szombati bajnokin.

Wolf nem játszik a Debrecen ellen
A részleges izomszakadást szenvedő játékosnak ki kell hagynia a Debrecen elleni mérkőzést is.

A Győr ellen bekötött vádlival játszó Wolf Alexandrán végig érezhető volt, hogy sérült lába hátráltatja a játékban, a játékost a második félidő elején egy rossz mozdulat után végleg le kellett cserélni. A vasárnapi diagnózis nem könnyítette meg a Gerstmár Renáta sérülése miatt irányítóban így is hiányos vásárhelyiek életét: Wolf Alexandra vádlijában részleges izomszakadást állapítottak meg és tíz nap pihenőre "ítélték".

"Már a múlt hét hétfői edzésen éreztem, hogy valami nincs rendben, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, végigdolgoztam a hetet" - mondta sérüléséről a játékos. "Könnyített munkát végeztem, húzódásra, izomfáradtságra gondoltunk. A Győr ellen már fájó lábbal léptem pályára, de mivel segíteni akartam a csapatnak, ezzel nem foglalkoztam. Sajnos végül rossz vége lett" - tette hozzá Wolf.

A rehabilitációs időszak során Alexandra nem erőltetheti sérült testrészét, de így is a csapattal edz. A Debrecen elleni találkozón pedig várhatóan civilben ül majd a kispadon.

Forrás: promenad.hu

További hírek