DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYXBSWYz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Dunaferr: itthon a kupában? | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Dunaferr: itthon a kupában?

2008. január 15. 8:24

Könnyen elképzelhető, hogy a Dunaferr NK hazai pályán játssza le a Knjaz Milos elleni EHF-kupa-nyolcaddöntő mindkét mérkőzését.

Dunaferr: itthon a kupában?
A Vasas elleni bajnoki győzelem után újabb örömteli hírnek örülhetnek a Dunaferr szurkolói. Nagyon könnyen elképzelhető ugyanis, hogy az EHF-kupa soron következő fordulójának mindkét mérkőzését hazai pályán játszhatja le az együttes, s azt talán mondani sem kell, hogy ez alaposan megnöveli a csapat esélyeit a továbbjutásra.

Mint azt Sáriné Kocsis Erzsébet, a Dunaferr NK ügyvezető igazgatója elárulta, rendkívül közel állnak ahhoz, hogy megegyezzenek a szerb Knjaz Milos gárdájával abban, hogy az EHF-kupa nyolcaddöntőjének két mérkőzését Dunaújvárosban játsszák le a csapatok. Amennyiben sikerül megegyezni a két klub vezetőségének a pályaválasztói jog megváltoztatásában, úgy a két gárda február 16-án és 17-én mérkőzik meg egymással a Dunaferr Sportcsarnokban.

Forrás: dferrhandball.com

További hírek