DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYNEpnUB' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Zsiga: Vissza kellett hozni a hitünket | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Zsiga: Vissza kellett hozni a hitünket

2007. szeptember 29. 21:10 © handball.hu

Zsiga Gyulával, a Ferencváros vezetőedzőjével beszélgettünk, miután csapata hazai pályán négy találattal a Debrecen fölé kerekedett.

Zsiga: Vissza kellett hozni a hitünket
handball.hu: Minek tudható be a DVSC elleni sikeretek?
Zsiga Gyula: Előzetesen arra készültünk, hogy Szűcs és Orbán átlövéseivel főleg a védekezésünk középső tengelyét fogják megsebezni a debreceniek. Ezt a részt viszont nagyjából sikerült semlegesítenünk. A támadójátékunkba viszont sok hiba csúszott, főleg az első félidőben. Az átlövőink azonban Zácsik vezetésével eredményesek voltak.

handball.hu: Szandra viszont idővel elfáradt. Ezt hogy tudtad megoldani?
Zsiga: Pihentettem egy kicsit, majd a második játékrészben újra pályára küldtem, ahogy az első félidőben sokat hibázó Szucsánszkit is. A 40. perctől ellenállhatatlannak éreztem a támadásainkat, ekkor kissé meg is nyugodtam, függetlenül a kapott góloktól.

handball.hu: Kit tudnál kiemelni a mérkőzés ezen szakaszából?
Zsiga: Soós Viktóriának hatalmas szerepe volt a kiharcolt négy gól megtartásában. Haris Kati pedig a legfontosabb szituációkban fogott átlövéseket és ziccereket, dacára annak, hogy Pastrovics elkallódott játékengedélye miatt egyedül kellett védenie hatvan percen át. Ez is azt a tudatomat erősítette, hogy ma a Debrecen nem tudja elvenni tőlünk a győzelmet.

handball.hu: Milyen most a csapat kedélyállapota?
Zsiga: A győri nagyarányú vereség után most hatalmas nyomás, győzelmi kényszer nyomta a vállunkat. Vissza kellett hoznunk a hitünket, az imidzsünket, ez pedig feszülté tette a gárdát. Ezért is különlegesen nagy a megszerzett két pont értéke.

handball.hu (bee)

További hírek