DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYnqk0rZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Vasasé az ezüstérem | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Vasasé az ezüstérem

2007. augusztus 5. 20:16

A II. Speed 99-kupa második napjának első meccsén az addig egyenlő pontszámmal álló Vasas és Békéscsaba gárdái néztek egymással farkasszemet. A Papp György irányította fővárosiak 29-18-ra diadalmaskodtak, így övék lett az ezüstérem. A hazai csapatnak a Vác ellen is sikerült nyerniük, ezzel százszázalékosan nyerték meg a tornát.

Sterbik Andrea
Sterbik Andrea
II. Speed 99-kupa, Derecske
Vasas - City Line-Békéscsabai ENKSE 29-18 (11-8)
Derecske, Városi Sportcsarnok

A Vasas legjobb góllövői: Sterbik 6, Balogh 6, Kupricsenkova 4, Polláková 4, Gaál 4, Szeberényi 4
A Békéscsaba legjobb góllövői: Szekeres 4, Vincze 3, Herr 3, Zsuzsa 3

Az angyalföldiek végig vezetve, magabiztosan szerezték meg a győzelmet, a viharsarkiaknak pedig az lehet a vigaszuk, hogy így is a harmadik helyen zárják a II. Speed 99-kupát.


Tajtavill-Derecske - Váci NKSE 31-26 (14-16)
200 néző
Vez.: Baranyi, Szloska

Derecske: Lajtos - Csapó 5(2), Szamosi A., Szamosi L. 1, Gulyás 2, Pádár 4, Szabados 3. Cserék: Király, Kolsofszki (kapusok), Szűcs, Sütő 5(2), Flaska 7, Kereki 2, Rácz 2(1)
A Vác legjobb góllövői: Schmidt 6(1), Orbán 5(2)
Kiállítások: 4 perc; 6 perc
Hétméteresek: 5/7; 5/8

A hajdúsági együttes már tornagyőztesként kezdte meg a Duna-partiak elleni ütközetet, így Köstner mester az első félidőben főleg azoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akik eddig kevesebbet szerepeltek. A fiatalok nem okoztak csalódást, a félidő derekán még vezettek, de szünetre kétgólos vendégvezetéssel (14-16) vonultak a csapatok.

A folytatásban viszont már nem volt ellenszer a hazai támadások ellen, hengerelt a Tajtavill-Derecske. Egy gyors rohammal megfordította az állást a második játékrészt kettős emberelőnyben kezdő Köstner-alakulat, s a hazai előny fokozatosan nőtt. A kapuban Király Annamária heteseket és ziccereket hárított, így a vége ötgólos, magabiztos siker lett, a végén joggal szólt a taps a tornát magabiztosan nyerő derecskei lányoknak, akik legközelebb szerdán este fél hatkor lépnek pályára. A Városi Sportcsarnokban a DVSC-Aquaticum lesz csapatunk ellenfele.

Köstner Vilmos: Az első félidőben a fiatalok is jól teljesítettek, de szünet után egy agresszívebben játszó csapatot láttam. Örülök a három győzelemnek, mert a siker lökést adhat a további munkához.
Kenyeres József: A felkészülés jelen fázisában nagyon hasznos volt ez a torna. A itt felszínre kerülő hibákat még ki lehet javítani a rajtig.

A II. Speed 99-kupa végeredménye
1. Derecske 3 3 0 0 84-73 6 pont
2. Vasas 3 2 0 1 82-72 4
3. Békéscsaba 3 1 0 2 65-76 2
4. Vác 3 0 0 3 74-84 0

Forrás: derecskekezilabda.hu

További hírek