DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPF78fL' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Visszatérő vendégek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Visszatérő vendégek

2007. július 25. 8:53

A magyar nőikézilabda-válogatott Németh András szövetségi kapitány vezetésével az előző évekhez hasonlóan egy hétig Zala megyében edzőtáborozik, tegnap jól megszokott helyükön, az NTE- csarnokban tréningeztek. Az olimpiára jutás a legnagyobb feladat a magyar csapat előtt.

Visszatérő vendégek
A kézilabdázó hölgyeket még a csarnokban tomboló hőség sem zavarta, óriási iramot diktálva edzettek. Persze kell is hajtaniuk, hiszen már ketyeg az óra, az egyelőre még 21 fős keretnek minél jobban össze kell szoknia, hogy a 130 nap múlva esedékes franciaországi világbajnokságon bizonyíthassanak.

A csapat tagjai kedvenc helyükön, a Hotel Karos SPA-ban csak rövid pihenőkben bízhatnak, az edzéseken ugyanis már bele kell rázódni a játékba. Sokan, így a többszörös válogatott kanizsai Siti Eszter is csak a hét elején kapott kimenőt ljubljanai klubjától. A program sűrűségét jól jelzi, hogy a lányokra csak Zalában szombatig még nyolc edzés vár.

Aztán augusztus 13-tól a tatai edzőtáborban készülhetnek tovább, hogy a 16-án kezdődő Pannon Kupán a két évvel ezelőtti világbajnokság győztesével, az oroszokkal, az ezüstérmes román, valamint a nyolcadik lengyel válogatottal csapjanak össze.

- Van még mit gyakorolni - fogalmazott Németh András szövetségi kapitány. - Bő fél évvel ezelőtt találkoztunk, s ez okozza a nehézséget. Bár azt igazán jó látni, hogy mindenki, akire számítottam szívesen jött, s rendelkezésünkre áll. A játékosok más-más klubnál vannak, ezért az edzettségi állapotuk is különbözik, de a másodedző Zsiga Gyulával együtt azon vagyunk, hogy kiváló szintre hozzuk őket. A tervezett program szoros, de a kupameccsek jó felkészüléssel szolgálnak, s még mindig lesz tíz napunk az utolsó simítások elvégzésére Tatán.

Két éve csak a dobogó harmadik fokára tudott felállni a már akkor is Németh Andrással tréningező női válogatott. - A csoportot egyértelműen meg kell nyerni - folytatta Németh András. - Aztán majd meglátjuk, bízom a legjobbakban, de az a legfontosabb, hogy az olimpiai kvalifikációs helyet kiharcoljuk.

Forrás: Zalai Hírlap

Zalakaroson készül válogatottunk

További hírek