DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7QSDEu' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vásárhelyi edzőmérkőzések | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vásárhelyi edzőmérkőzések

2007. július 18. 22:34 © handball.hu

A Hódmezővásárhelyi NKC SE a július 9-i felkészülési rajttól kezdve napi két, illetve három edzéssel készül az augusztus 31-i debreceni bajnoki nyitányra. Július 16-tól 20-ig mindössze egy délután kaptak aktív pihenőt a vásárhelyi kézis lányok vezetőedzőjüktől.

Vásárhelyi edzőmérkőzések
A napi programban reggel hét órakor futás, délelőtt konditermi és labdás edzés, valamint a kora esti órákban szintén egy kétórás foglalkozás szerepel. Az afrikai időjárás ellenére derekasan állják a harcot a narancsos lányok, mind a kilométerekkel, mind a hőséggel szemben - tudtuk meg Mucsi Tamás kommunikációs vezetőtől.

Az elkövetkezendő héten hétfőn még szintén három edzés a terv, majd a kedd délutáni regenerálódás után szerdán Békéscsabára utazik a csapat, ahol délután öt órakor Rapatyi Tamás, a vásárhelyi csapat vezetőedzőjének egykori csapatával a Békéscsabai ENK SE kézis lányaival játsszák első felkészülési mérkőzésünket.

Ezt követően csütörtökön Budapestre utazik a csapat, ahol délelőtt először a Ferencváros, majd délután a Goldberger csapata lesz az ellenfél.

A pénteki programban elsősorban ismét a regenerálódás szerepel, délelőtt úszás, majd egy közös ebéd után a három felkészülési mérkőzés tapasztalatait és tanulságait elemzi a csapat az elméleti felkészülés részeként.

A felkészülési mérkőzések időpontjai:

Július 25. szerda

17:00 Békéscsabai ENK SE – HNKC SE

Július 26. csütörtök

10:30 Budapest Bank-FTC - HNKC SE,
16:00 Óbudai-Goldberger SE - HNKC

Lőkös Zsolt


A Hódmezővásárhely célja a 6. hely

További hírek