DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYuNCczF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nagy Ivett a Debrecenben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nagy Ivett a Debrecenben

2007. június 15. 17:05 © handball.hu

A válogatott balszélső egy évig biztosan Debrecenben fog szerepelni. Fekete György, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője tájékoztatta honlapunkat, hogy Nagy Ivett a DVSC-Aquaticumban folytatja pályafutását.

Nagy Ivett a Debrecenben
A 19-szeres válogatott balszélső egy évre kölcsönbe érkezik a Lokihoz. Ivett a Dunaferr játékosa és hamarosan 25 esztendős lesz. Döntésében szerepet játszott az is, hogy kedvese (Czvitkovics Péter) a bajnok DVSC-TEVA focistája lett. A sportvezető elmondta még, hogy a klubvezetés megállapodott egy külföldi válogatott beállóval, akinek nevét csak június 30-a után tudhatjuk meg, továbbá tárgyalunk több átlövővel is, akikről szintén később fogunk beszámolni.

www.dvsckezilabda.hu

- Ivett kilenc éve a játékosunk, részese volt csapatunk legnagyobb sikereinek, az 1999-es BL- és Szuperkupa-győzelemnek, bajnoki címek megszerzésének – fogalmazott Sáriné Kocsis Erzsébet, csapatunk ügyvezető igazgatója. – A játékos szerződése június 30-án lejár, de már korábban megegyeztünk a közös folytatásról. Időközben azonban Nagy Ivett arról tájékoztatott bennünket, hogy magánéleti okok miatt másutt szeretne játszani az ősztől. Mérlegeltük a kérést, és végül – a sportoló egyéni szempontjait a sportszakmai megfontolások és együttesünk érdekei elé helyezve – hozzájárulásunkat adtuk. Így a jelenlegi állás szerint egy esztendőre kölcsönadjuk Nagy Ivettet a Debrecennek. Ez még csak szóbeli egyezség. Mindenesetre ha véglegessé válik a kölcsönadás, a következő bajnokság végén - de a körülmények, a játékos szándékainak megváltozása esetén akár korábban is – tárt karokkal várjuk vissza Nagy Ivettet, aki becsülettel szolgálta együttesünket. A következő szezon alatt eldől, hogyan alakul Ivett további sorsa – zárta szavait Sáriné Kocsis Erzsébet.

www.dferrhandball.com

További hírek