DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3WNSge' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bizakodó a magyar válogatott | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bizakodó a magyar válogatott

2006. december 13. 21:11 © handball.hu

A csapathoz intézett körkérdésből kiderül, hogyan vélekednek a lányok az eddigi teljesítményükről, és milyen érzésekkel vágnak neki a holnapi, minden eldöntő mérkőzésnek Norvégia ellen.

Bizakodó a magyar válogatott
handball.hu: Hogyan értékelitek a magyar válogatott eddigi teljesítményét, és mit vártok a holnapi mérkőzéstől?

Herr Orsolya: Úgy gondolom, hogy mindenképpen nyernünk kell holnap a norvégok ellen a továbbjutáshoz. Ez a cél, mindenki azért hajt, hogy sikerüljön. Nekem ez az első világversenyem, nagyon jól érzem magam, és szeretnék minél jobb helyezést elérni.

Mehlmann Ibolya: Azt hiszem, hogy könnyebb csoportellenfeleken jutottunk túl, most pedig egyre nehezebb meccsek követik egymást. Tegnap sajnos volt egy nagy bukásunk, de úgy érzem, hogy egy világversenyen ez előfordulhat. Minél előbb túl kell tenni magunkat rajta, ezért tegnap össze is ült a csapat. Reméljük, hogy a mai mérkőzés tetszett a nézőknek, és ugyanígy szeretnénk továbbra is szerepelni, mint ma.

Borbély Zsanett: Nekem ez az első világversenyem, személy szerint nagyon tetszik ez az egész. Szerintem a csapatot sikerült helyre zökkenteni, és sokkal jobb teljesítményt fogunk nyújtani az elkövetkezendő meccseken.

Balogh Beatrix: Véleményem szerint összességében jól szerepelt a csapat az Eb-n. Igaz, hogy a csoportban nem voltak erős ellenfeleink, ettől függetlenül velük szemben is helyt kellett állni. A mai mérkőzés mindenképp előremutató volt, és szerintem sok jó teljesítményt is láthattunk. Nagyon remélem, hogy holnap a norvégok ellen győzni tudunk, és be tudunk jutni a legjobb négy közé.

Szamoránsky Piroska: Boldog vagyok, hogy 20 évesen részt vehetek egy Európa-bajnokságon. Úgy hiszem, hogy a csoportmérkőzések alatt hoztuk az elvárhatót, de legutóbb nem jött össze a németek ellen úgy, ahogy terveztük. Ma megmutattuk, hogy összeszedtük magunkat, és fel tudtunk állni. Holnap azon leszünk, hogy minimum hat góllal megverjük a norvégokat, és továbbjussunk az elődöntőbe.

Ferling Bernadett: Az előző meccs kivételével azt teljesítettük, amit vártunk magunktól. Reméljük, hogy holnap jól játszunk, és legyőzzük a norvégokat. Ha ez sikerül, akkor az az egy meccs nem volt akkora hiba, amekkorának most tűnik.

Siti Eszter: Felemásak az érzéseink, de személy szerint úgy gondolom, hogy a holnapi nap bizakodásra adhat okot. Utána meglátjuk, mit sikerül elérni ezen az Eb-n. A körülmények jók, egyedül talán a hideg csarnokokra lehet panasz.

Szűcs Gabriella: Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Bízom benne, hogy érmet sikerül hazavinnünk, ezért meg fogunk tenni mindent. Volt egy csúnya meccsünk a németek ellen, de úgy érzem, ma egy kicsit sikerült javítanunk és remélem, hogy ilyen védekezéssel sikerül a norvégok ellen egy jó meccset játszani, amivel az éremért mehetünk.







handball.hu
Svédország, Göteborg

További hírek