DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY5jE5Qu' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Erdélybe készül a Ferencváros | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Erdélybe készül a Ferencváros

2006. augusztus 3. 9:45 © handball.hu

A Krónika és az Udvarhelyi Híradó társszervezésében ismét Erdélyben edzőtáborozik a Ferencváros női kézilabdacsapata. A Németh András edző, magyar szövetségi kapitány vezette társulat legutóbb négy évvel ezelőtt járt erre, akkor is Sepsiszentgyörgy és Székelyudvarhely volt a fradis fellépések színhelye.

A Fradi Sepsiszentgyörgyön 2002-ben
A Fradi Sepsiszentgyörgyön
2002-ben
A friss EHF-kupagyőztes zöld-fehérek szombaton este érkeznek a háromszéki fővárosba, ahol a Krónika mellett a Könczei László Egyesület látja el a házigazda szerepét. A napi edzéspenzumok mellett Tóth Tímeáék igazi presztízsmérkőzést is vívnak: augusztus 7-én, hétfőn 18 órától a román bajnok, Challenge-kupa-győztes Brassói Rulmentul elleni találkozó tölti meg vélhetően zsúfolásig a sepsiszentgyörgyi városi sportcsarnokot. Előző napon a Kolcza kertvendéglőbe 18 órára közönségtalálkozóra várják a szurkolókat.
A székelyudvarhelyi program augusztus 9-én, szerdán 9 órától nyilvános edzéssel kezdődik, a székely anyavárosban aznap este 21 órára a Dzsungel étterem nyári kertjében várják az érdeklődőket kötetlen beszélgetésre. Az FTC udvarhelyi ellenfele a Râmnicu Vîlcea-i Oltchim lesz, a TV Sport által élőben közvetítendő találkozót augusztus 11-én, pénteken 19 órától játsszák a városi sportcsarnokban.
"Négy évvel ezelőtt remekül éreztük magunkat, megható volt az a szeretet, amellyel körülvettek bennünket, s akkor megígértük, hogy újra eljövünk. Most elérkezett az idő, hogy beváltsuk az ígéretünket." jelentette ki a Krónikának Németh András. A szakember abból a szempontból is szerencsésnek tekinti az újabb erdélyi túra pillanatát, hogy csapata újra a csúcsra ért. "2002-ben BL-döntősként érkeztünk, most EHF-kupagyőzelem után vagyunk. Ismét olyan csapattal rendelkezünk, amelyet érdemes megmutatni a székelyföldi szurkolóknak" fogalmazott. A kupagyőztes kerete az elmúlt hónapokban némileg módosult "öt ember elment, három érkezett" ám Németh András szerint ez nem jelent gyengülést. Azt viszont nyilván nemcsak az edző fájlalja majd, hogy a két átlövő, Németh Helga és Tóth Tímea sérülés, illetve műtét után lábadozik, s bár a csapattal tartanak, egyik meccsen sem léphetnek pályára. "Két olyan erős ellenféllel szemben, mint a Rulmentul és az Oltchim, nagyon fognak hiányozni, de kérem a szurkolókat, ne legyenek nagyon csalódottak, ha alulmaradunk" kér előre is elnézést Németh András.

Csinta Samu - www.kronika.ro

További hírek