DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7Z0jxD' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Borbély a válogatottal készülhet | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Borbély a válogatottal készülhet

2006. július 20. 12:31

Meghívást kapott a magyar nőikézilabda-válogatott zalakarosi edzőtáborába Borbély Zsanett, a Kiskunhalas beállósa is.

Borbély a válogatottal készülhet
- Mennyire készültél erre, mennyire vártad ezt a válogatott meghívást?
- Számítani nem számítottam, de várni nagyon vártam, hogy egyszer végre felvehessem a válogatott mezt. Az edzőtáborral kapcsolatban nem izgulok, a munkától nem félek, inkább a társaságtól. Bár már szinte mindegyik játékossal edzettem együtt, valahol, valamikor. De azért izgalommal tölt el a várakozás, hiszen teljesen más lesz, mint itt Halason. Célokban ugyanaz, mert edzeni kell, sikereket kell elérni, de mégis más lesz.

- A teljesítményed alapján azt mondhatjuk, hogy várható volt ez a meghívás, főleg abban a tekintetben, hogy a beállós pozíció hiányposzt a válogatottnál.
- Mindenképpen jól jött ki ebből a szempontból, hogy az előző évadot sikerült jól megcsinálnom, de ehhez kellettek a csapattársaim is, és Zsiga Gyula is. Abban mindenképp szerencsés vagyok, hogy ő az edzőm, hiszen nap mint nap lát, végig kíséri a fejlődésemet. Illetve eddig is követte, mert ez az ötödik szezon, amit vele dolgozom együtt. A csapattársaimnak is nagyon sokat köszönhetek, hogy sikerült ezt a meghívást elérnem. De igazából majd az lesz a siker, ha az edzőtábor után is meghív Németh András.

- Mit vársz attól az egy héttől, amit együtt tudsz tölteni a válogatottal?
- Szívósságot és helytállást. Szeretném saját magamnak bebizonyítani, hogy helyem van ott.

- Németh András elsősorban fiatalokra szeretné építeni a válogatottat a távolabbi célok érdekében. Te nem tartozol a legfiatalabbak közé, viszont tapasztalt vagy.
- Németh András a ’78-as korosztálynál húzta meg a határt, én éppen belecsúsztam ebbe. Tapasztalt vagyok valamilyen szempontból, de nem vagyok igazán rutinos játékos.

Forrás: www.halasnoikezilabda.hu

További hírek