DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYFM9M7M' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Radulovics mégis Győrbe tart | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Radulovics mégis Győrbe tart

2006. május 23. 11:21

Eredménytelenül zárultak a tágyalások, Radulovics Bojána mégis a Győr színeiben folytatja pályafutását, tudta meg a Dunaújváros Online a Dunaferr NK közleménye alapján.

Radulovics mégis Győrbe tart
"Ma reggel Radulovics Bojana és a csapat vezetése lezárta a tárgyalásokat. Radulovics Bojana egy kedvezőbb ajánlatot választva másik csapatban folytatja a pályafutását. A Dunaferr NK vezetősége felkérte Radulovics Bojanát, hogy az aktív játéktól való búcsúzása után a csapat nemzetközi képviselője legyen.

Radulovics Bojanának egészséget és további sikereket kíván a Dunaferr NK vezetősége."

Arról, hogy mekkora is a kedvezőbb ajánlat - illetve arról, hogy mekkora összegnél kedvezőbb az ajánlat - nem sikerült hivatalos információt szerezünk: Mint megtudtuk, a felek közös megegyezéssel nem nyilatkoznak pénzügyekről.

forrás: dunaujvaros.com

További hírek