DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYl3erDF' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Évet zár a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Évet zár a Vác

2006. május 22. 9:49

A Váci NKSE nemrég felállt új vezetése szeretné a szurkolók számára emlékezetessé tenni az NB I-es csapat utolsó bajnoki mérkőzését. A rájátszás utolsó fordulójában pénteken este hatkor a 10. helyen végző békéscsabaiakat fogadják. A találkozóra csökkentett áron (600, illetve 300 Ft.) lehet belépőket vásárolni és a bilétát váltók egy pohár sör erejéig a klub vendégei.

Évet zár a Vác
A mérkőzésen köszöntik a másodosztályban bajnoki címet szerző váci labdarúgókat, valamint a kézilabda egyesület NB II-ben élen végző ifjúsági csapatát. Az ünnepségsorozat része lesz Bagócsi Barbara díjátadója is, aki az élvonalbeli utánpótlás bajnokság gólkirálynője lett. Már biztos, hogy ezen a találkozón lép utoljára pályára a távozó Hornyák Ágnes és Sterbik Andrea. A szurkolók által nagyon szeretett és szép váci pályafutás előtt álló Zácsik Szandrát a Fradi csábítja.

A friss igazolások közül hárommal már találkozhatnak a mérkőzésre kilátogatók: Kári-Horváth Renáta Izland érintésével a Győrtől, Orbán Adrienn a másodosztályú Komáromtól, Szamosi Anita pedig a Spartacustól érkezik Vácra.

Forrás: vac.hu

További hírek