DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYu6hzwI' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Come on, Hungary! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Come on, Hungary!

2005. december 13. 10:40 © handball.hu

A szokásoknak megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetség ismét kis szórólappal lepte meg az adott világverseny sajtóközpontját. Az összehajtogatható kiadványból a magyar válogatott játékosok arcképei köszönnek vissza.

Come on, Hungary!
Helyszíni jelentés Szentpétervárról

Hihetetlen, mennyi minden fél el egy A4-es lapon, ha azt hozzáértő kezek gondozzák. A Magyar Kézilabda Szövetség, az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően, ismét kis kiadvánnyal lepte meg a világbajnokság résztvevőit, újságíróit, amelyben a lehető leggondosabban válogatva írtak a csapatról.

A szakvezetés és a játékoskeret fényképes bemutatása mellett a legfontosabb személyi adatok (csapat, születési idő, válogatottságok és gólok száma, magasság, testsúly) is szerepelnek benne.

A magyar kézilabda bemutatásában kiderült, jelenleg hazánkban, 3700 csapatban 56 ezer regisztrált játékos van, s hogy a sportágak közül jelenleg a második legnépszerűbbnek a kézilabda számít a Kárpát-medencében.

Az eddigi világbajnoki szereplések mellett egy kis keretes cikk megemlékezik Kulcsár Anitáról is "Who we miss the most", azaz "Aki a legjobban hiányzik" címmel.

handball.hu (pl)

További hírek