DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYQDusvK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Névadót vesztett a Vásárhely | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Névadót vesztett a Vásárhely

2005. október 7. 13:52

A Hódmezővásárhelyi NKC SE NB I-es nőikézilabda-csapatának elnöksége úgy döntött, hogy a hónapok óta folyó sikertelen tárgyalások miatt törli a névből a Liss Kft.-t.

Fotó: hnkc.hu Tésik Attila
Fotó: hnkc.hu
Tésik Attila
A HNKC SE női kézilabdaklub elnöksége a szeptember 26-án megtartott elnökségi ülésen hozott határozata és annak módosítására megállapított póthatáridő meghiúsulása miatt október 5-étől a névadó szponzor Liss nevet törli a klub neve mellől. A vezetőség a következő indoklást juttatta el a Délmagyarország szerkesztőségébe:

"Az elkövetkezőkben a versenyeken használt klubnév: Hódmezővásárhely NKC SE vagy rövidítve HNKC SE. A döntésünk indoka, hogy a névadó szponzor Liss Kft.-t és más támogatói cégcsoportokat (például: Linde) képviselő, korábbi egyesületi elnökkel, Pintér Józseffel a szponzorálások megújításáról kilenc hónapja tartó folyamatos, kitartó és kellő türelemmel folytatott tárgyalásaink nem vezettek eredményre, mivel ezen megbeszéléseken a konkrét írásos megállapodások és szerződések helyett csak határidőkben állandóan módosított és nem teljesített szóbeli ígéretek hangzottak el. A klub vezetése ezáltal sajnos teljesen reménytelennek ítélte a névadó szponzorral a további tárgyalásokat és a tényleges támogatók érdekeit figyelembe véve hozta meg fenti döntését. A HNKC SE nevében ezúton szeretnénk megköszönni a névadó szponzor Liss Kft. által az elmúlt években nyújtott támogatást."

A lap szerint az egyesület NB I-es léte ezzel nem került veszélybe.

Az együttes egyébként szerdán - már a szombati, Győr elleni mérkőzésre készülve - két edzőmeccset játszott a Dunaújváros vendégeként. Az első találkozót 28-16-ra, a másodikat 38-24-re nyerte a Dunaferr.

Forrás: Délmagyarország

További hírek