DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYUcsEOs' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Edzés, hegy, fürdő - a válogatott kínálata | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Edzés, hegy, fürdő - a válogatott kínálata

2005. július 22. 20:14

Zalában edzőtáborozik a magyar nőikézilabda válogatott. A hölgyek a Karos SPA-ból indulva szinte nap mint nap különböző színhelyeken készülnek a világbajnokságra.

Németh András "egyetemi" előadásra készül a fürdőben Fotó: Zalai Hírlap
Németh András "egyetemi" előadásra készül a fürdőben
Fotó: Zalai Hírlap
Tegnap délelőtt Keszthelyen a Csokonay ÁMK-ban tartották edzésüket. A tréninget követően pedig Zalaszentlászlóra utaztak, ahol Gelencsér István hegyi ebéden látta őket vendégül. Ezt követően pedig Kehidakustányba buszoztak, s a helyi fürdőben Lázár István polgármester fogadta őket, majd találkoztak a szurkolókkal, aztán kikapcsolódásképpen megmártóztak a termálvízben.

- Kettős céllal érkeztünk Zalába - jelentette ki Németh András, szövetségi kapitány. - Felénél tart a zalai edzőtáborozásunk, de már most kijelenthetem, hogy nagyon kedvezőek a benyomásaim. Annak a taktikának az alapjait skálázzuk, amit a vb-n szeretnénk alkalmazni. Az egyéb programok kategóriában pedig azt tűztem ki célul, hogy minél jobban rázódjon össze a társaság. Ebben sietett a segítségünkre Tóth István, aki hajdanán a Caolánál is edzősködött. A Karos SPA-ban minden igényt kielégítőek a feltételek, maximálisan elégedett vagyok. A csütörtöki program is nagyszerűen sikerült. A zalaszentlászlói hegyen és Kehidakustányban is nagyon jól érezték magukat a lányok. A keretből mindössze két játékos hiányzik, különböző okok miatt. Így azt mondhatom, hogy rendkívül hatékony és jó munkát végezhetünk a Zalában eltöltött egy hét alatt.

Forrás: Zalai Hírlap

További hírek