DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBSULEI' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Békéscsabán is elkezdték | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Békéscsabán is elkezdték

2005. július 12. 15:34

Hétfőn délután megkezdte a felkészülést a szeptember 4-én kezdődő bajnoki szezonra a Békéscsabai Előre NK újonc NB I-es nőikézilabda-csapata.

Békéscsabán is elkezdték
Pontban három órakor az Előre NK kft. két ügyvezetője, Szabó Károly és az egykori kiváló békéscsabai kézilabdázó, a Dunaferrből hazatért, sokszoros válogatott játékos Bohus Bea lépett a csarnokba.

Szabó Károly elmondta: mint minden újonc számára a bentmaradás kiharcolása az együttes célja. Ehhez a jelen állás szerint egy csapatot kell megelőznie a lila-fehéreknek, mivel az NB I B Nyugati csoportjának bajnoka, a Nagyatád nem vállalta az élvonalbeli szereplést.

A Magyar Kézilabda Szövetség felkérte az NB I-ből a kiesett Pécsi EAC-ot az indulásra, de sem ők, sem az NB I B Keleti csoportjának második helyezettje, a Derecske sem vállalta az indulást. Mindez azt jelenti, hogy várhatóan tizenegy együttessel kezdődik az élvonalbeli bajnokság.

Gávai Ferenc vezetőedző a felkészülésről a következőket mondta: "Napi két edzéssel készülünk a sportcsarnokban a bajnoki nyitányra. Az első két hétben a fizikai felkészítés kerül előtérbe, majd négy hét vegyes felkészülés következik. A bajnoki rajtig tíz-tizenöt előkészületi mérkőzést szeretnénk játszani. Augusztus 15-étől öt napos edzőtáborba Solymárra utazik a gárda, ahol több előkészületi találkozót játszunk NB I-es csapatokkal, így a Váccal, a Ferencvárossal. Augusztus utolsó hetében Hódmezővásárhelyen egy négyes nemzetközi tornán veszünk részt."

Forrás: Békés megyei Hírlap (www.bmhirlap.hu)

További hírek