DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYwJKTd3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Miklosová: A védelmünk döntött | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Miklosová: A védelmünk döntött

2005. április 8. 22:25 © handball.hu

A Ferencváros-Cornexi EHF-kupa-elődöntő első összecsapása után megszólaltattuk a két csapat vezetőedzőjét (Szabó Edinát és Németh Andrást), valamint a Cornexi csapatkapitányát, Siti Beátát és a remek napot kifogó ferencvárosi kapust, Katarina Miklosovát.

Miklosová: A védelmünk döntött
Szabó Edina (a Cornexi vezetőedzője): Nem először fordul elő velünk, hogy nagy előnyt adunk ki a kezünkből. Bebizonyosodott, amit a mérkőzés előtt is mondtam, hogy a Fradi sokkal rutinosabb csapat, mint mi. Nem tudunk mit csinálni, megyünk, küzdünk tovább. Esély még mindig maradt, és nem is kell sokat változtatni a játékunkon: csak azt kell véghezvinnünk, amit ma is játszanunk kellett volna.




Németh András (a Ferencváros vezetőedzője): Az első félidőben borzasztóan görcsösen játszottunk, a támadójátékunk ezután se javult látványosan, a védekezésünkkel ellentétben. A csapat ezután megértette, mi az ellenszer a Cornexi támadásaira. Az öltözőben sokmindenről beszéltem, még lélektanilag is próbáltam hatni a lányokra, ez láthatóan sikerült. Most tényleg az egész csapattal elégedett vagyok, hiszen nem voltak kiugróan gyenge pontjaink. Persze, a kapusteljesítmény mindig perdöntő egy ilyen mérkőzésen, és Miklosova ma jól védett, főleg a második félidőben. Nem nyugodhatunk meg, hiszen a párharc még nem lefutott, mindezek ellenére ezzel az idegenbeli győzelemmel szerintem mi vagyunk az esélyesebbek. A jövő héten ismét csak a Cornexi ellen készülünk.

Siti Beáta (a Cornexi csapatkapitánya): A második félidőben mind védekezésben, mind támadásban megálltunk, nem mozogtunk eleget. Túlságosan kiszámítható akciókat vezettünk, amikor pedig eljutottunk a kapuig, akkor Miklosovába lőttük a labdát. Magunknak nehezítettük meg a dolgunkat, de szerintem mindegy, hogy hattal nyertünk, vagy egyel kikaptunk, hiszen tudjuk, hogy a mai kézilabdában ez nem sokat számít. Természetesen van esélyünk a továbbjutásra, hiszen látjuk a hibáinkat. Ha ezeket nem tudnánk, nem is merném kijelenteni, hogy bízom a döntőbe kerülésben.

Katarina Miklosová (a Ferencváros kapusa): A mérkőzést azzal sikerült megfordítanunk, hogy a védekezésünk a szünetben 180 fokos fordulatot vett. A második félidőben a lányok szinte szétszedték az ellenfél támadásait. Főleg ennek köszönhető a mai teljesítményem, bár már a héten is jó formában éreztem magam. Már csak azért is öröm a győzelem, hátha a szponzorok is felfigyelnek a szép eredményre. Személy szerint én azért is boldog vagyok a mai siker miatt, mert idény végén visszavonulok, hiszen a gerincem folyamatosan rakoncátlankodik, no és gyermeket is szeretnék. Hogy melyikünk kezd a visszavágón? Szerintem Pastrovics Melinda, hiszen ez a koreográfia ma is bejött.

handball.hu (bee)

További hírek