DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYA4g65W' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Fej nélküli lovagokként nem mehetünk haza" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Fej nélküli lovagokként nem mehetünk haza"

2005. április 3. 20:51 © handball.hu

A Halászi Takarék Magyar Kupa döntője után ezúttal a győriek kiválóan védő kapusát, Sirina Irinát, valamint a négygólos Vérten Orsolyát szólaltattuk meg. Újvárosi oldalról a ma piros lappal kiállított csapatkapitányt, Bohus Beátát kérdeztük, vajon mi a véleménye a hatalmas indulatokat gerjesztő, borzasztóan kemény találkozóról.

"Fej nélküli lovagokként nem mehetünk haza"
Sirina Irina (Győr): Nagyon jó és küzdelmes meccs volt, ahol két borzasztóan erős csapat játszott, és az erősebb győzött. A saját teljesítményemmel soha nem vagyok elégedett, hiszen mindig becsúszik egy-két hiba, de a csapatom jól játszott, és a legfontosabb, hogy megvan a kupa. De még nagyon nehéz feladatok várnak ránk a bajnokságban és a nemzetközi kupában is. Ilyen játékkal azonban bármire lehet esélyünk.

Vérten Orsolya (Győr): Jól kezdtük a mérkőzést, és a vezetést a meccs végéig már ki sem adtuk a kezünkből. Amikor a végén két gólra feljött az ellenfél, kicsit idegesek lettünk, és elkezdtünk kapkodni, de igazi veszélyben azért nem forgott a győzelmünk. Szeretném, ha ez a győzelem választóvonal lenne az életünkben, és bajnoki címmel, valamint EHF-kupagyőzelemmel gyarapíthatnánk a gyűjteményünk. Ha mindig így játszunk, nem állíthat meg minket senki sem!




Bohus Beáta (Dunaferr): Nagyon durva mérkőzést játszottunk. Az első félidőben azt mondtam a lányoknak, ha az ellenfél "fejre megy", tegyük mi is azt. Fej nélküli lovagokként nem mehetünk haza. Több Magyar Kupa-döntőt játszottam, de ilyen játékvezetést még nem tapasztaltam, úgyhogy nagyon el vagyok keseredve. Abból, amit január óta átéltünk, nagy dolog, hogy becsületesen és tisztességgel fel tudtunk állni. Ma is nagyon akartunk, remélem, hogy a bajnokságot azok után is sikerül megnyernünk, hogy két pontot elvettek tőlünk. A Bajnokok Ligája annyira erős sorozat, hogy ott a szerencsének is mellénk kellene állnia végre. A héten csak a BL-elődöntőre készülünk, aminek örülök, mert mostanra kicsit elfáradtunk, hosszú sorozaton vagyunk túl, sok elmaradt meccset is be kellett pótolnunk. A mai vereség egyáltalán nem vet minket vissza, de dühösek vagyunk amiatt, hogy nem játszottunk jól.

handball.hu (bee)

További hírek