DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY99WWHM' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST "Az Eb-től búcsúztam, nem a válogatottól" | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

"Az Eb-től búcsúztam, nem a válogatottól"

2004. december 2. 10:57

Szerdán a reggelinél a csapat rangidős játékosa, Farkas Ágnes ült le beszélgetni Kiss Szilárd szövetségi kapitánnyal, s az átlövő bejelentette, hogy egészségi állapota miatt nem vállalhatja az Európa-bajnoki szereplést. Farkas az edzés előtt döbbent csapattársaival is megosztotta a hírt az öltözőben.

Farkas Ágnest nem láthatjuk az Európa-bajnokságon
Farkas Ágnest nem láthatjuk az Európa-bajnokságon
"Nagyon sajnálom, hogy Farkas Ági nem lehet velünk, hiszen remek munkát végzett a felkészülés idején, nagy szüksége lett volna rá a csapatnak" - kommentálta a történteket Kiss Szilárd.

Farkas kissé szomorkásan, de határozottan mondta el érveit a Nemzeti Sportnak.

- Először is azt szeretném tisztázni, hogy nem a válogatottságról, hanem az Eb-szereplésről mondtam le - említette az átlövő.
- Vagyis még visszatér a legjobbak közé?
- Ismétlem, most az Eb-szereplésről mondtam le.
- A kapitány azt mondja, szükség lenne önre.
- Csakhogy az elmúlt három hét edzésein rá kellett jönnöm, fájós térdemmel, sérült lábammal nem tudom felvenni a versenyt a fiatalokkal.
- Máskor is játszott betegen, kisebb sérüléssel. Ezúttal nem becsüli alá önmagát?
- Szó sincs róla. A közönség pedig most nem azt a Farkas Ágit látná, aki négy éve játszott az Eb-győztes csapatban. Itthon elvárják a válogatottól a kiemelkedő eredményt, az aranyat, és a csapat képes is erre, mert jobban felkészült, mint az olimpia előtt. Nem a süllyedő hajót hagyom el, hiszen remek munkát végeznek a lányok a kapitány vezetésével, és biztosan nagy örömet szereznek a szurkolóknak.
- Néhányan biztosan találgatnak, kérdéseket fogalmaznak a visszalépése hátteréről.
- Nincs semmilyen titokzatos háttér. Nem kell feleslegesen kombinálni! Tessék megérteni és elfogadni a döntésemet! Nem vagyok teljesen egészséges, és most nem tudtam tartani a lépést az edzéseken a többiekkel.
- Visszautazik Aalborgba, a klubjába?
- Remélem, nem rendelnek vissza, és a mérkőzések helyszínein szurkolhatok a magyaroknak, és ehhez hozzájárul a klubom és a magyar szövetség is.

Forrás: Nemzeti Sport

További hírek