DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYz4Ackm' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Már húszezer szavazat érkezett a Kézigála All Star szavazására | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Már húszezer szavazat érkezett a Kézigála All Star szavazására

2004. november 4. 13:12 © handball.hu

Már közel húszezer szavazat érkezett a gála fénypontjának tekinthető All Star találkozó játékosaira. A szurkolók szavazatai alapján a posztonkénti két-két legnépszerűbb női és férfi kézilabdázó lép pályára Szegeden december 30-án a vegyes csapatokban.

Már húszezer szavazat érkezett a Kézigála All Star szavazására
A gárdák csapatkapitányai posztonként választanak majd társakat a gála előtti héten, a Sport1 televízió keretein belül sorra kerülő napi játékban.

A jelenlegi állás szerint a következő játékosok lépnének pályára - amennyiben esetleg nem változna az amúgy rendkívül szoros verseny:

Nők:


Kapusok: Pálinger Katalin (Dunaferr), Katarina Miklosova (FTC)
Jobbszélsők: Lovász Zsuzsa (Dunaferr), Katarina Mravikova (FTC)
Jobbátlövők: Radulovics Bojana (Dunaferr), Németh Helga (Dunaferr)
Irányítók: Ferling Bernadett (Dunaferr), Görbicz Anita (Győr)
Beállók: Kulcsár Anita (Dunaferr), Lucia Uhrakova (FTC)
Balátlövők: Tóth Tímea (FTC), Kindl Gabriella (Dunaferr)
Balszélsők: Kirsner Erika (FTC), Nagy Ivett (Dunaferr)

Érdekesség, hogy a Győr játékosai közül egyelőre csak Görbicz Anita áll "bejutó helyen".

Férfiak:


Kapusok: Fazekas Nándor (TuS Nettelstedt), Nenad Puljezevics (Pick-Szeged)
Jobbszélsők: Berta Róbert (Pick-Szeged), Harsányi Gergő (Pestszentlőrinc-Elektromos)
Jobbátlövők: Nagy László (Barcelona), Kiril Lazarov (Fotex Veszprém)
Irányítók: Buday Dániel (Fotex Veszprém), Eklemovics Nikola (Fotex Veszprém)
Beállók: Mezei Richárd (Pick-Szeged), Gál Gyula (Fotex Veszprém)
Balátlövők: Perez Carlos (Fotex Veszprém), Bajusz Sándor (Pick-Szeged)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (Fotex Veszprém), Pásztor István (Fotex Veszprém)

A hagyományosnak mondható Szeged-Veszprém rivalizálásba csak két idegenlégiós, a barcelonai Nagy László és a német Bundesligában védő Fazekas Nándor, az itthon játszók közül pedig a Pestszentlőrinc-Elektromos jobbszélsője, Harsányi Gergő tudott beleszólni, bár rövid idő alatt is megfordulhatnak a trendek, így ma még a posztjukon vezető játékosok akár ki is pottyanhatnak. Kérdés, hogy a szegedi Matics bele tud-e szólni a balszélső poszton a veszprémiek versengésébe, hiszen egyelőre Iváncsik és Pásztor áll "bejutó" helyen, az állás azonban óráról-órára változik.

A szavazás pillanatnyi állása itt tekinthető meg.

A jegyek


A gálán a szponzorok és a médiaválogatott találkozója, a kölyökmérkőzések, valamint a paprikásnak ígérkező Pick-Szeged - Fotex Veszprém találkozó ingyenesen megtekinthető, a 16 órakor kezdődő női- és férfi nosztalgiaválogatott találkozókra, valamint az All Star-csapatok meccsére a jegyek egységesen 1500 forintba kerülnek. A jegyárusítás november 15-én kezdődik meg Szegeden, az Újszegedi Sportrcsarnokban (Szeged, Temesvári körút 33.), valamint december 9-19. között a női Kézilabda Európa-bajnokság helyszínein, Békéscsabán, Debrecenben, Győrött, Zalaegerszegen és Budapesten is hozzá lehet majd jutni a belépőkhöz. A további részletekről az esemény honlapján (www.kezilabdagala.hu/jegyek.php) kaphatunk tájékoztatást. Online jegyrendelésre a www.szegedsport.hu oldalon van lehetőség.

Korábbi cikkeink:
All Star kézilabdagála az Eb után
Állítsa össze az év csapatát!

További hírek