DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYmegqFz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az olimpiainál is erősebb mezőny várható | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az olimpiainál is erősebb mezőny várható

2004. november 2. 19:49

Illusztris vendégei is voltak a hétvégi FTC-Cornexi mérkőzésnek. A helyszínen tekintette meg a találkozót Róth Kálmán a Győr edzője, a válogatott kapus Sirina Irina és a szövetségi kapitány, Kiss Szilárd is. A válogatott új vezetője a találkozó után nyilatkozott a Sportfórumnak.

Kiss Szilárd: "Tóth Tímeát kivéve többet vártam a válogatott játékosoktól"
Kiss Szilárd:
"Tóth Tímeát kivéve többet vártam a válogatott játékosoktól"
- Hogy tetszett a találkozó?
- Egyes szakaszokban nagyon tetszett, egyes szakaszokban nagyon nem. Imponáló volt, hogy felszabadultan, hatásosan kezdte a mérkőzést a Cornexi, utána érthetetlen módon visszaestek. Tetszett, hogy a Ferencváros hét gólos hátrányból talpra állt, és a második félidőben megnyerte a mérkőzést.

- A válogatott játékosok teljesítményét miként értékelné?
- A két csapatból összesen öt játékos van a keretben, róluk elég vegyes a tapasztalatom. Volt nagyon jó egyéni teljesítmény, például Tóth Tímeáé, volt közepes- és gyenge produkció is. Nagy volt a tét, gondolom vigyáztak is ezekre a játékosokra, de kicsivel többet vártam tőlük.

- Hamarosan kezdődik a válogatott felkészülés, ami mindössze három hét lesz. Ön szerint ez az idő nem túl kevés egy hazai Európa-bajnokságra?
- Én is úgy gondolom, hogy ez az idő nagyon kevés. Sajnos ennyivel kell gazdálkodnunk, ennyi jutott.

- Október közepén volt egy rövid összetartás Dunaújvárosban. Azt hogyan értékelné?
- Ez az összetartás a bajnokság miatt mindössze egy nap volt... Az az idő ismerkedésre volt elég, ami nagyon jól sikerült.

- Csoportellenfeleink felkészüléséről tud már valamit?
- Minden országban még javában tart a bajnokság, Fehéroroszországtól kezdve, egészen Dániáig. Korai még arról beszélni, hogy ki milyen erőállapotban van.

- Ön szerint mennyi esélyünk van a csoport megnyerésére?
- Annyi, amennyit megteremtünk magunknak. Ehhez valószínűleg mind a három mérkőzésünket meg kell nyerni.

- Kiket tart végső esélyesnek?
- Nagyon erős, és kiegyensúlyozott a mezőny. Olimpiai - vagy annál kicsit erősebb; az oroszok, norvégok, románok nem voltak kint az olimpián, ők egész évben erre a versenyre készültek. Úgy érzem, hogy mivel ilyen kiegyenlítettek az erőviszonyok, bárki nyerhet. De szeretnénk mi elsőként végezni!

Forrás: sportforum.hu - Kékesi Krisztina

További hírek