DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYp8hgsp' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Korea kéziseitől ezüstöt vagy bronzot várnak az olimpián | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Korea kéziseitől ezüstöt vagy bronzot várnak az olimpián

2004. június 21. 22:26 © handball.hu

Szűk két hónappal az olimpia kezdete előtt a koreai sportvezetők elkészítették csapatuk célkitűzését. Az elvárásoknak megfelelően tizenhárom aranyat várnak a távol-keleti ország sportolóitól, a női kézilabdázókat ezüst- vagy bronzérmesként tartják számon.

Ferlingék a vb-n legyőzték Koreát
Ferlingék a vb-n legyőzték Koreát
Lee Yun-taek, a Koreai Olimpiai Bizottság elnöke ígéretet tett arra, hogy az ország sportolói a 201 nemzet közül a legjobb tíz közé kerülnek az érmek számát tekintve. Négy évvel korábban a távol-keletiek nyolc aranyat nyertek, míg a másik két medálból összesen húsz jutott a birtokukba. Korea összesen 261 sportolóval vég neki az ötkarikás játékoknak, a legnagyobb sikereket tékvandóban, birkózásban, íjászatban, tollaslabdában és sportlövészetben várják.

A JoongAng című lap szerint Korea ugyan gyenge a csapatsportágakban, de kivételt a női kézilabda jelent, amelyben az elvárás a második-harmadik hely megszerzése lesz. A nemzeti csapat a korábbi játékok során kétszer lett bajnok (1988, 1992), s kétszer a döntőt bukta el (1984, 1996).

A pénzdíjakat is megemelték: az aranyéremért fejenként 15 ezer dollár jár, ötezerrel több, mint 200-ben. Az ezüst 8000, a bronz 5000 dollárt hoz a konyhára.

handball.hu

Címkék:

dél-korea

További hírek