DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYykoATn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A Iuventa lesz a Fradi ellenfele | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A Iuventa lesz a Fradi ellenfele

2012. július 3. 11:18 © handball.hu

Kedden kisorsolták a 2012/2013-as szezon Bajnokok Ligájának selejtezőit Bécsben. A Ferencvárosi TC oda-visszavágós mérkőzésen juthat a főtáblára a nagymihályi Iuventa együttese ellen. Az első mérkőzést idegenben játssza a Fradi.

A Iuventa lesz a Fradi ellenfele
A BL-selejtező csoportjai:

1. csoport
Viborg HK
BM Bera Bera
Vistal Łączpol Gdynia
LC Brühl Handball

2. csoport
Byåsen HE
Buxtehuder SV
MizuWaAi/Dalfsen
ZsRK Metalurg

3. csoport
U Jolidon Cluj
HK Rosztov Don
RK Zaječar
Muratpaşa Belediyesi SK

A selejtezőben három négycsapatos tornát rendeznek – a tavalyihoz hasonlóan – elődöntős és döntős rendszerben a szeptember 22-23-i hétvégén. A fennmaradó két csapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a nagymihályi HK IUVENTA Michalovce között oda-visszavágós párharc dönt a főtáblára jutásról.

HK IUVENTA MichalovceFTC-Rail Cargo Hungaria

Az első mérkőzést szeptember 19-én vagy 20-án, a visszavágót 22-én vagy 23-án játsszák a csapatok.

"Szerencsések voltunk, nagyon örülök az ellenfélnek. Amióta a Ferencváros vezetőedzője vagyok, először mondhatom el, hogy a lehető legjobb riválist kaptuk. A továbbjutás nem is lehet kérdéses" - mondta Elek Gábor az MTI-nek.

A selejtezővel párhuzamosan a főtábla egyetlen szabadkártyás helyéért is küzd majd a francia Issy Paris Hand, az orosz HK Zvezda Zvenyigorod és a német HC Leipzig. A vesztesek a KEK 3. fordulójába kerülnek.

A Győri Audi ETO KC a BL csoportkörének sorsolásán érdekelt. Ennek sorsolását július 6-án, pénteken a németországi Herzogenaurachban tartják.

BL: az első kalapban az ETO

© handball.hu

További hírek