DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY3dryfn' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST BL: az első kalapban az ETO | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

BL: az első kalapban az ETO

2012. június 21. 23:32 © handball.hu

Apró változás lesz a Bajnokok Ligája selejtezőjének rendszerében, ám az biztos, hogy a Győri ETO a csoportmeccseknél csatlakozik, a Ferencvárosi TC pedig selejtezőt játszik. A július 3-i sorsoláson dől el, hogyan.

BL: az első kalapban az ETO
Az FTC-Rail Cargo Hungaria BL-selejtezőt játszik a szeptember 22-23-i hétvégén. Egy kalapba került a norvég Byåsen HE, a román U Jolidon, valamint a dán Viborg HK csapatával, így velük biztosan nem játszik.

A BL-selejtező sorsolási kalapjai:

1. kalap
Byåsen HE
FTC-Rail Cargo Hungaria
U Jolidon Cluj
Viborg HK

2. kalap
BM Bera Bera
HK Rosztov Don
Buxtehuder SV

3. kalap
Vistal Łączpol Gdynia
MizuWaAi/Dalfsen
RK Zaječar

4. kalap
ZsRK Metalurg
Muratpaşa Belediyesi SK
HK IUVENTA Michalovce
LC Brühl Handball

A selejtezőben három négycsapatos tornát rendeznek – a tavalyihoz hasonlóan – elődöntős és döntős rendszerben, két csapat az 1. és a 4. kalapból pedig oda-visszavágós párharcon döntheti el sorsát. Így könnyen előfordulhat, hogy a Ferencváros a Metalurg, vagy a Muratpaşa Belediyesi, vagy a IUVENTA, vagy a Brühl csapatával játszik a csoportkörért, de az is megeshet, hogy a négyes döntő rendszerében lép pályára.

A selejtezők sorsolását július 3-án tartják Bécsben. A győztesek feljutnak a BL csoportkörébe, a vesztesek pedig a KEK 2. vagy 3. fordulójába kerülnek.



A Győri Audi ETO KC a tavalyi BL döntőseként a csoportkör sorsolásának 1. kalapjába került, így az október közepétől november közepéig tartó sorozatban nem játszik a montenegrói, a norvég és a román bajnok ellen.

A Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulója az október 13-14-i hétvégén lesz, ezt követően pedig hetente lesz egy-egy forduló.

A BL csoportkörének sorsolási kalapjai:

1. kalap
ŽRK Budućnost T-Mobile
Larvik HK
Győri Audi ETO KC
CS Oltchim Rm. Vâlcea

2. kalap
Randers HK
RK Krim Mercator
HK Dinamo Volgográd
Thüringer HC

3. kalap
Hypo NÖ
RK Podravka Vegeta
IK Sävehof
szabadkártyás hely *

4. kalap
a 2. selejtezőkör négy továbbjutója (játéknap: szeptember 22-23.)

* A selejtezővel párhuzamosan a szabadkártyás helyért is küzdelem folyik majd a francia Issy Paris Hand, az orosz HK Zvezda Zvenyigorod és a német HC Leipzig között. A vesztesek a KEK 3. fordulójába kerülnek.

A csoportkör sorsolását július 6-án a németországi Herzogenaurachban tartják.

© handball.hu

További hírek