Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fórum - Vb 2009 üzenőfal

Felhasználónév:

Jelszó:

Ha még nincs felhasználóneved, regisztrálj itt!

2009. december 8. 12:57:17

Mlaci

Kedves lányok !
Egyszer és mindenkorra felejtsétek el, hogy Ti valamiféle esélytelen fiatal csapatot alkottok, amelyik csak azért ment ki a VB -re, hogy tanuljon és összeszokjon. Valamennyien a világ egyik legerősebb bajnokságában játszotok és eljött az ideje, hogy megszorongassátok a halevő norvégokat. Ha fegyelmezetten, minden erőt kiadva, magas hőfokon fogtok játszani meg lesz az eredménye. Mindent bele, nem kell a norgéktól betojni !!!!!! Tomikám, játsz már egy kicsit bátrabban, mintha a Magvassiban lennél. HAJRÁ CSAJOK !!! A felvidék is szurkol nektek.

2009. december 8. 12:39:51

DRDB

Lányok!Nyugalom,fölösleges izgulni.Játszatok felszabadultan egy jót,s az eredmény sem várat sokáig magára!Hajrá Magyarország Norvégia ellen is!

2009. december 8. 12:26:19

zsozso87

így van kedves Stefano! szóval a lényeg h azért törölték ki a hozzászólásaidat mert minden írásodból árad a kultúra és azért mert magánbeszélgetés. ennek meg nem itt a helye, mint ahogy azt alább is olvashatod. jaa és persze ezt a hsz-t is ki fogják törölni, mert nem ide tartozik :)) (csak gondoltam válaszolok felesleges kérdésedre...)
Előzmény: #79 handball.hu (bee) 2009. december 8. 12:23:06

2009. december 8. 12:23:06

handball.hu (bee)

Ezen a fórumon napról-napra üzenhettek célirányosan a vb-n szereplő magyar csapatnak.

Kérjük, mindezt kulturált formában tegyétek, és sokkal inkább a biztatásról szóljon, mint bármi másról.

Az ide nem illő bejegyzéseket természetesen moderáljuk.

Legyetek szívesek az egymás közötti beszélgetéseket továbbra is a cikkeknél megjelenő hozzászólások között intézni, és ez a fórum valóban a lányok felé nyújtson biztatást, mert megérdemlik!

2009. december 8. 12:15:31

Tégla

okés.
örüljön,de ne így,: agresszívan, lekezelően.
no mindegy.:-) igazad van.
Előzmény: #77 zsozso87 2009. december 8. 12:11:25

2009. december 8. 12:11:25

zsozso87

ugyan már Dóri, nehogy komolyan vedd szegény barátunkat, hiszen a mi lányaink nem fognak összezuhanni attól, h egy esélyesebb csapat legyőzte őket. van ilyen! ő meg csak hadd örüljön, valószínű h nem nagyon van más örömforrás az életében így most akadt egy jó napja. én örülök, h ő örül, hiszen a románoknak szurkolt és nyertek. az lett volna a furcsa ha nem örülne. de szerintem mi sem szomorkodunk hiszen voltak nagyon biztató jelek a meccset, amire építhetünk. és ez a lényeg! hajrá csajok! :))
Előzmény: #0 Tégla 2009. december 8. 11:43:16

2009. december 8. 11:36:42

Tégla

Lányok nagyon szurkolok nektek holnap!!
Imádunk Titeket, Eszternek is,nektek is millió puszi,.

remélem orsi lába már sokkal jobb???
tomori a kedvencem vagy, és a Zizi is-imádlak titeket!!!

ne stresszeljetek..egyszerűen csak hozzátok azt amire képesek vagytok.
mert ha belekezdtek a gól záporba, isten nem állít meg titeket!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. december 8. 10:58:57

PÁLINGERaKIRÁLY

A jó Isten áldjon meg titeket! Higgyétek már el magatokról, hogy komoly csapatot is meg tudtok verni lányok! E nélkül nem fogtok ez biztos!

2009. december 8. 8:30:40

kaloz174

Én ismertem olyan románt is, aki sportszerű volt.:)
Gratulálok a román csapatnak a győzelemhez, nem véletlenül jártak évekig hozzánk tanulni. Igaz, ahhoz képest, hogy mennyire nagy esélyesek voltak, egészen szépen sikerült őket megszorítani.
Most mi tartunk egy út elején. Remélem, a mi csapatunk sokkal jobban fogja tehetségét kamatoztatni, mint tegnapi ellenfelünk, hosszú évek óta.

Hajrá magyarok! Hajrá csajok!
VELETEK VAGYUNK!

2009. december 8. 0:38:53

zsozso87

valóban jó kis meccs volt! a csapat megmutatta, h sok lehetőség rejlik benne. a nagy eredményekhez idő és kitartó, kemény munka kell és szerintem ebben most partner a szakvezetés és a játékosok egyaránt! fiatal, lendületes, harcos társaság vagytok és éppen ezért nagyon szerethetők! tudjuk, h mennyi nehézségen mentetek keresztül míg ez VB elkezdődött, de Ti most ott vagytok és harcoltok, ezt a román meccs is jól bizonyítja. bár sok a negatív visszhang, de higgyétek el ennél sokkal nagyobb a támogatóitok és szurkolóitok tábora! ez a szeretet adjon nektek erőt, mi veletek vagyunk és nagyon szurkolunk! HAJRÁ CSAJOK! HAJRÁ ESZTER! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!